Julstädning!

sitter i köket nu och har laddat upp med musik och julmust, nu ska jag hjälpa mamma med julstädningen. snart äntligen kommer alla små hus vara fyllda med julstämning. jag verkligen älskar när julen är så här nära, det är så mysigt överallt. Men nu måste jag nog sätta lite fart. ska till älsklingen sen med sofia då blir det nog pepparkaksbak igen och färga håret på mig och sofia.

hoppas på en trevlig fredagskväll iaf. just nu är inte mitt humör på topp kan jag tillägga. men blir nog bättre ;p'
Ni får ha en super bra fredag..

Puss / L

23 november

måndagen är här igen!
dagen har gått otroligt sakta idag måste ja få säga. Skolan gick segare än någonsin, men det kanske var för att vi har bytt schema o gick till 4 idag ist för 2 ;) hehe!
annars idag har det inte hänt mkt alls, har för det mesta suttit här vid datorn och så. La mig och kollade en av dom nya wallander filmerna förut för att jag var så trött. den var riktigt bra faktiskt. Så de får nog bli en till nu att somna till :)

Imorgon har jag planer på bio med mina brudar, kommer bli riktigt mysigt!
Ser ut som att de blir bröllopsfotografen. ÄNTLIGEN!! som jag har längtat efter att få se den, hoppas den når upp till mina förväntningar nu bara. :p men av det ja hört så verkar den ju kanon bra så de ska nog bli bra. Sen spenderar jag natten tsm med älskling imorgon. Imorgon blir det en bra dag känner ja på mig.

men nu är det nog dags att försöka få lilla mig i sng i någorlunda god tid ändå. inte lätt att få mig till att sova i tid kan jag lova er. sömnproblem kanske? jotack, jag tror de..KÄR OCH GALEN, KLOCKOR BÖRJAR RINGA!! ;D
Jag har en underbar pojkvän! <3


Godnatt på er! puss / L

RSS 2.0