1/12 - 2/12

Igår var det en riktigt bra dag, Emma sov hos mig från tisdag till onsdag för vi hade sovmorgon. Vi började 11:00 så vi tog bilen in till skolan. sista lektionen igår så hade vi psykologi b. Vi håller på med en gruppuppgift där som handlar om normer. Vi skulle gå ut på stan o testa att bryta mot normer så vi valde att gå före i kön och att sitta och prata ovanligt högt på ett café. Så vi åkte hem till siri och tog en fika och satte oss och började skriva lite på uppgiften, ett bra avslut på skoldagen.

Sedan åkte jag och emma till bergvik för att handla klart lite julklappar, det blev ett par stycken. Sen var det dags att åka och hämta upp siri och sen till dansen. Det var sista danslektion innan jullov igår. Det var lite trist, man vill inte ha så långt uppehåll, hade gärna dansat under hela lovet.

Just nu sitter vi i skolan och har rörlig bild, vi håller på att spela in en film här men tjejerna har lite problem med replikerna, de bara skrattar åt varandra :D haha! men det ska nog gå bra tillslut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0