curling

dagen har bestått av skolan från 11-14, följt av curlingträning och nu sitter jag hemma och har nyss käkat.
nu tänkte jag faktiskt plugga lite eftersom jag har två uppgifter som ska vara klara på torsdag i kulturhistorian.

imorgon väntas curlingmatch efter skolan, vi ska möta en anna skola. undrar jag hur detta kommer att sluta. men idag vann vi på träningen iaf :p hehe!

måste bara klaga lite mer på värmlandstrafik idag för att bussen hem förut åkte fel väg, hon glömde bort att hon skulle åka över bergvik så hon körde raka vägen sen kom hon på att hon kört fel och då tvär svänge hon och sen var vi nära på att krocka med bilarna farmför också, sen började vi åka mot sunne, sen kom vi äntligen rätt efter en jävla omväg. Jag säger bara en ska, lär er för fan att köra bussarna!!!

nu ska ja ta en cigg och sen plugga..

lördag

hej!

sitter hemma och vntar på att andré ska komma och hämta mig.
ikväll blir jag bänkad framför körslaget såklart, heja team rongedal ;)

har glömt bort och lagt upp bild på vad ja köpte i stan förr förra veckan, så lägger upp de nu.


ny väska, välbehövligt


klänning från bikbok


top från vila, super snygg om ni frågar mig :)


kjol och leggins från bikbok..
dagens outfit ;)


nationella prov

hej på er!

sitter kvar i skolan fortfarande slutade för en timme sen men väntar på att felicia ska träna klart så vi kan pallra oss iväg till ikea. ska följa med henne dit och se om vi kan hitta lite fina grejer till hennes lägenhet. Jag verkligen älskar att gå runt på ikea, det är riktigt kul på något sätt. Kan nog vara för att jag älskar att göra förändringar i rum speciellt i mitt eget. :)

hade nationellt prov i engelska igår och även två delar idag på morgonen, jag verkligen hatar engelska!! usch! tror inte de gick något vidare bra men vi får se.

men nu ser jag att klockan är över ett så felicia borde vara klar vilken minut som helst så det är bästa att kila, ikväll sitter jag bänkad framför let's dance finalen och fetar mig mer än någonsin.

puss & kram

besök

titta vem som kom på besök..



lille stänkarn :) hehe! och mormor kom också. hon ställde sig och diskade med en gång mamma gick ner i tvättstugan. snäll hon är!

Blond VS Brunett?

funderar skarpt på att börja färga mitt hår mot det ljusare nu inför sommaren, men många säger att jag inte ska göra det. men det är som att jag måste vara blond på sommaren har alltid kännt så, men så tror jag de flesta känner faktikst. Man känner sig snyggare då ;) hehe!

VS
vad tycker ni? :)

tisdag!

hej på er!

blev ingen skola för mig idag, vi skulle nämligen få besök av någon som skulle visa canonkameror och hålla föredrag och jag kände att jag har inte riktigt tid med det för jag har så himla mkt att göra nu i skolan. så det har vart full rulle med pluggande hela morgonen här hemma och musiken har hållt mitt humör uppe som tur är. hehe!

sen vid halv 4 tiden har jag ett ärende att göra och sen hörde jag rykten om pizzatime on facebook. men får se vad det blir med de. ska se om jag kan bli klar med denna uppgiften nu, kalla kriget! skjut mig så tråkigt...

helgen som gått



ursäkta dålig uppdatering under helgen men har helt glömt bort det om jag ska vara ärlig.
så jag tänkte jag drar lite kort nu vad som hänt.

fredagen var tänkt att det skulle bli utgång med flickorna men så blev inte fallet det var lite för ont om pengar i plånboken för det så jag spenderade fredagskvällen hemma hos andré och kollad let´s dance sen blev det en biltur på kvällen.

lördagen så satt jag bänkad framför körslaget såklart, och hejade stenhårt på rongedals ;)

söndagen beståd endast av slapp och mys, hjälpte andré att rensa alla hans filmer, skrev namn och allt på dom så nu är det ordning och lätt att hitta det man söker i filmskåpet. sen hjälpte jag han även att plugga körkortsteori och sista goda gärningen jag gjorde var att jag bakade kladdkaka åt allt folk som var där. de blev rätt så nöjda över mig när de väl hade åte klart.

nu är det måndag vilket innebär ny vecka och nya möjligheter!
plugga är något jag verkligen måste göra nu känner jag, men jag har lixom inte orken och lusten att ta tag i nått. men jag måste så nu ska ja faktiskt se om jag kan få klart en uppgift idag så kan jag ha ett gott samvete sen.


Värmlandstrafik

fy fan säger jag bara...

värmlandstrafik
är nog fan det sämst ja varit med om, fan va kast det är!
det är bara problem hela tiden när det gäller deras bussar eller tåg. Antingen kommer dom inte alls, eller så är dom jävligt dåliga på att passa tider, eller så är det nått fel på bussen och är det inte något av det här så är det något annat som inte är som det ska. Jag funderar skarpt på att ringa in till dom o klaga. den tanken har slagit mig väldigt många gånger. tror inte bara det är jag som tycker såhär, annars så är det väl jag som har en jävla otur varje gång jag ska åka buss.

som ni kanske förstår så har det hänt mig igen, jag gick ut till bussen i god tid så att jag inte skulle missa den, så står jag där och väntar i 20 hela minuter och tror ni det kommer nån buss? NEJ!!! och jag har inte missat den heller för så tidig kan den inte va. Jag blir så sur...
men nu skulle andrés mamma in till ikea så hon kör mig som tur är, gött o slippa åka med det där himla dåliga bolaget.. dagen största minus!

FY för Värmlandstrafik (n)

shopping onsdag

godmorgon!

sitter hemma hos andré nu ska nog ta och käka lite frukost och sedan fixa iordning mig för att åka till skolan.
efter skolan idag så blir det shopping runda på stan med min mamma och min bror, det kommer bli trevligt. Skönt med lite nytt i garderoben såhär nu när det börjar bli vårtider.

får bli ett kort inlägg, hinner nog inte skriva något mer idag för jag har ju dans ikväll också.
men ha en super bra onsdag :)

kärleksfilm

godmorgon på er!

sitter i skolan och jobbar med kulturhistoria just nu, men jag körde fast och kom då på att våran kärleksfilm har lagts ut på våran hemsida som vi håller på med i mediaproduktionen. så nu sitter jag och tittar på den, måste se hur slutresultatet blev. om ni är nyfikna på att se vad det är vi har gjort för nått så ta en titt vettja på vårab
löööv film. denna filmen har jag, ida, sofia och felicia hållt på med i flera veckor i medieproduktionen och nu är den äntligen klar. Jag måste säga att den blev riktigt bra, men *ävlar vad va har kämpat för att få ihop det.
i filmen får ni bland annan hör josefine som berättar om hur det var att få reda på att hon var gravid samma dag som hon födde liam och sedan är det lite annat smått och gott. så ta gärna en titt.

 


lille gulleplutten drygt 2 månader där.

lång dag i skolan idag går till 15:40..
ser fram emot morgondagen, då blir det stor shopping med mamma. :)
 

och det blev...



Chokladbollar by lollo ;D

det går snabbt och det är enkelt, men fan vad det kliar på händerna.

måndag

hej!

kom hem för en timme sen sitter här vid köksbordet nu och väntar på att mamma ska sätta igång med maten så jag slipper vara hungrig.

det var en kort skoldag idag, började 10:30 och slutade 14:00. riktigt skönt! gott att börja vecka med en mjukstart.

Jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på idag, så jag tror att jag ska ta och baka något gott. får se vad det kan bli. sen kanske jag hjälper älskling att måla om på hans rum, om det blir något idag.

puss!


glada nyheter!

jag läste nyss min mail och där hade jag fått ett mail från karlstads nya radio. jag och ida var nämligen där för ett bra tag sen och fråga om praktikplats och då sa han att jag skulle höra av mig om två veckor, då skrev jag ett mail till han efter två veckor men inget svar så nu i vecka skrev jag till han igen för att hoppas på att jag skulle få ett svar denna gången.

och det hade jag fått nu, och den bra nyheten är att jag fick praktikplatsen jag också :D:D:D. fy va skönt att ha den klar, jag började nästa få lite smått panik för ja visste inte vad jag skulle göra om jag inte fick den. 
så nu är louise väldigt glad och nöjd.



synd att det är så mkt snö på baksidan så man inte kan gå ut och sätta sig i solen. såg väldigt gött ut.
får se vad jag ska hitta på och göra i drygt en timme till, åker hem till andré med 17:10 bussen.

helgen!

hej!

inte hunnit skriva nått än under helgen. igår var det kort skoldag slutade redan kl 12, så efter det blev det en tur på stan  med brudarna. kvällen igår spenderades nere hos josefine med emma, felicia och malin. vi kollade let´s dance och sen åkte jag och emma upp till mig och hon sov här.

idag passade jag och emma på att sova ut lite extra, vi vaknade runt halv ett och då var hon tvungen att gå iväg för att hjälpa till att flytta. Kul för dig gumman att äntligen få flytta, glad för din skull.
så jag blev ensam nu på eftermiddagen så jag passade på att städa mitt rum faktikst och det var väldigt välbehövligt kan jag säga. kvällen idag består av lördagsmys hemma hos älsklingen tsm med emma och oscar. vi ska kolla melodifestivelen och spela spel. Vi ska spela lika par leka bäst, ett par spela som går ut på att man ska se vad mycket man kan om sin partner. får se hur det går. hehe!

ha en bra lördags kväll!

trött?!



jag är så jävla trött så jag tror jag smäller huvudet i köksbordet snart, orkar varken hålla huvudet uppe eller ögonen öppna. det har vart en dryg skoldag är nog därför jag är så trött. det värsta av allt är att jag kommer inte att få sova på evigheter, för jag ska in till stan och dansa.
så tar 7 bussen in till stan med emma och dansen börjar 20:15-21:15, missar precis 21:00 bussen så då får man vänta på 22:00 kommer alltså vara hemma 23:00 ikväll, jag är inte taggad kan ja lova er, kommer ramla ihop på dansen sen xD

men nu ska jag sluta och gnälla och tänka positivt, dansa är ju väldigt kul så det kommer bli super bra.

André följer med hit efter jag dansat så då blir det mys och kolla andra avenyn om jag inte somnar på direkten, hehe!

dags att byta om nu, vi hörs!


uttråkad!

sitter i skolan och försöker få något gjort men det går segt, jag vill bara hem, men det är ett tag kvar till dess. eftersom vi haft lov nu så ändras schemat så nu har vi idrott på tisdagar också efter fri tisdagen. vilket jag inte är ett dug sugen på. jag vill ut och sätta mig i solen, det är ju helt underbart väder och här sitter jag inne i skolan och jobbar med kulturhistoria ist.

efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på, andré ville att jag skulle komma så det blir nog att jag hamnar där tillslut ändå. har nog inget bättre för mig idag som vanligt.

men en mysig kväll med han tackar man väl aldrig nej till (a) imorgon är det en liten speciell dag, då har vi nämligen vart tsm i 5 månader, riktigt kul! jag är så glad över att jag äntligen har hittat någon som jag trivs så bra ihop med. och mina vänner tycker det är kul att umgås med oss. skit kul! :p

nej nu ska vi se om jag kan skriva några rader på mitt arbete, det går som sagt väldigt segt med tanke på att jag ser solljuset lyser in genom fönstret..

ha en bra dag!


vårkänslor

nu har jag kommit in igen, har suttit ute på altan hemma hos min älskling, och jag kan ju säga att det var mer än underbart skönt. det börjar bli riktigt varmt o skönt i solen nu.
jag har vårkänslor på gång..

nu ska jag lägga mig o se på tv:n en sväng medans andrés mamma lagar våfflor. känner doften nu och det luktar riktigt gott. André är snart hemma igen också från jobbet, då ska ja pussa lite på han så han blir glad. :)


bild från branäs! :D längtar redan tillbaka...

hemma igen!

hej på er!
har vart dålig uppdatering nu under helgen men som ni vet så var det ju för att vi var uppe i branäs. så vi skrev från partybloggen ist. men nu är vi hemma igen och det är ny vecka igen, vilket inte är så uppskatat från min sida, jag hade gärna haft en veckas lov till.

men branäs var iaf helt underbart, vi hade grymt kul och vi hade världens bästa väder.
torsdagen bestod av endast festande, firade sofias 18 års dag, fredagen blev det skidåkning några timmar sen tillbaka till stugan och festa vidare och lördags morgonen var det bara att köra igågn igen. vi satt på altan hela lördags förmiddagen och mådde utmärkt i solen med en öl i handen, kan det bli bättre?

vi hade iaf en riktigt lyckad resa, och tack till alla som var med. <3 :)
bilder kommer upp så fort jag hittar sladden ;)

men nu har jag suttit här för länge, måste ut i solen, det är ju kanon fint väder ut. UNDERBART!!! (a)
Ha en bra dag!

dagen D

hej!
sitter vid köksbordet och bara slappnar av för en stund och äter frukost. det har vart fullt upp hela morgonen med dusch, fixa sig, packa iordning maten, packa ner allt de sista och nu sitter jag här och är äntligen klar. jack, pontus, ida och sofia kommer och hämtar mig runt 11, sen ska vi raka vägen ner till malin för att packa iordning bilarna, sen vidare till bergvik för att fixa den sista alkoholen och sen kan nog resan börja på riktigt..

glöm inte bort vår
partyblogg nu hörni ;)

avslutar inlägget med att säga Grattis till världens bästa Sofia som fyller 18 år idag. Ett stort grattis till dig gumman. <3


dan innan!

hej!
sitter hemma för mig själv nu faktiskt, sitter och fixar lite musik till bilresan upp imorgon. dagen idag har vart full speckad, jag gick upp vi halv 10 imorse och färgade håret, duschade, fixade iordning mig lite och åt frukost. sen eftersom det har vart sånt härligt väder idag så tog jag på mig skinnjackan och solbrillor och en fett halsduk och tog mig en promenad med min pojkvän bort till sofia. där har vi bakat piroger idag inför branäs, dom blev jätte bra.

sen gick jag och ida vidare hem till mig för att fixa yttligare lite inför imorgon när det är sofias stora dag. och nu sitter jag här själv som sagt. har vart så mkt att göra idag så jag har inte ens hunnit med att äta nått än så ska nog göra det snart känner jag. och jag känner fortfarande att jag har myckert att göra, måste packa klart allt och vill försöka komma i säng hyfsat tidigt idag så jag är utvilad imorgon, för imorgon då händer det mycke grejer :) hehe!
jag är riktigt taggad nu, det är endast några timmar kvar sen är vi påväg mot branäs, tagga tagga tagga!!!

som jag nämnde igår så har vi ju skaffat en partyblogg som vi ska skriva i under tiden vi är där upp. så titta gärna in där under tiden vi är borta så kan ni följa oss genom våran weekend i branäs.

nu ska jag försöka få ihop nått vettigt av denna skivan, och sen ÄTA MAT! hehe!

godmorgon!

nyvaken hemma hos älskling, sitter och äter frukost och ska snart hoppa in i duschen, måste skynda mig lite för vi ska nämligen in till stan om en timme. som jag nämnde igår.
har inte tid att skriva mer nu, men ha en bra dag.
solen lyser idag också :)

provsmakning

nu är pizzabullarna gräddade och klara, dom blev riktigt god faktikst :)
nu ska jag nörda lite, sen tar jag 22:00 bussen till min pojkvän.
morgondagen bjuder på tripp till stan med fleicia och malin, ska inhandla det sista som fattas till branäs.

kan även informer er om att under tiden vi är i branäs så kommer vi att skriva en partyblogg, så där kan ni följa oss om vad som händer osv.
http://branasparty.blogg.se/ där har ni den.

detta får bli mitt kvälls inlägg, så godnatt på er.

pizzabullar!

tjenna!
avbryter bullbaket med att skriva ett snabbt inlägg, sitter här i köket med mamma josefine och lilla liam, fast vi har fått han att somna så sött på ett täcke på köksgolvet. så nu medans bulldegen jäser så väntar vi på malin och felicia som ska komma upp och hjälpa till med baket. får väl se hur det här går. hoppas dom blir ätbara och god framförallt.

andré var här nyss också men han var tvungen att åka hem så jag får åka vidare till han sen när pizzabullarna är klar o så, för har lovat honom att sova med han inatt, man måste ju hålla vad man lovar :) eller hur?

nej dags att fortsätta, ha en bra kväll!

mycket ståhej innan branäs..

godmorgon!
kanske ganska sent men jaja, jag sitter här hemma med malin och felicia vi har nyss fått i oss lite frukost vilket var välbehövligt, vaknade upp och var svin hungrig så det satt fint.. josefine och liam skulle kommit upp hit imorse vid 12 men hon var tvungen att fixa lite i stan så hon skulle komma upp lite senare när hon kom hem. ska bli kul att få träffa lill pöjken igen, han är så söt!

idag vet jag inte vad jag ska hita på, måste nog börja planera lite inför branäs, åker fan om 3 dar.. ska bli sååå gött att komma iväg ett tag. grymt taggad!!! sofia fyller ju även år på torsdag så henne ska det fixas present åt det är mycket som ska fixas innan vi åker.

* packa
* handla mat
* handla smink och kläder
* fixa presenten åt sofy
* alkoholen ska fixas
* det ska bakas piroger och pizzabullar


ja som ni kanske märker så finns det att göra, det där var nog bara början.. kanske dags att sätta igång ist för att sitta här. ska skriva checklista över vad som ska med i kläd och smink väg och sen allt annat som man måste ha med sig.

ni får ha en super bra måndag, skriver nog mer senare.


RSS 2.0