det här är ingen bra dag..

Morgonen började med besvikelse och tårar, fortsatte med att jag missade bussen och gick över i en väldigt enorm huvudvärk, jag stannar på hemmaplan idag... Enligt facebook är det positiva dagen idag och jag kan ju säga att det märks inte hitills. Men ska försöka bli lite gladare med dagen om det går.

för att försöka komma på lite andra tankar så tänkte jag visa er ett smakprov på modellbilderna som vi tog förra fredagen, jag är riktigt nöjd med många och jag blev riktigt glad när elin blev så nöjd med mina bilder. Sånt är kul att höra! Vi höll på från 3-7 ungefär så det tog några timmar men vi hade kul iaf och det är ju huvudsaken.


Modell: Ida
Fotograf: Jag
Make up: Malin


Modell: Natalie
Fotograf: Jag
Make up: Elin


Modell: Ida
Fotograf: Sofia
Make up: Malin


Modell: Natalie
Fotograf: Jag
Make up: Elin


sommarens semester på kusten Del 1..

Tänkte att jag kunde slänga upp några bilder från kusten när jag var där i sommras. Jag följde med min pojkvän och hans familj dit. Vi bodde i ett hus en vecka, som låg i Väjern, det är ett ställe som ligger mitt emellan Smögen och Kungshamn. Det var en riktigt härlig vecka där nere. Jag bara älskar kusten. En sommar utan att ha varit där då är det ingen riktig sommar.






Tre fina bilder från Väjern. Det är vid några klippor där vi var och fiskade krabbor och solade.

























Nu får det nog räcka för idag, finns en hel del fler bilder men orkar inte mer nu.
emma är här nu så ska umgås med henne nu.

tisdag

Nyss hemkommen från skolan, sitter här i köket nu och har precis slängt i mig lite köttfärssoppa. Mamma står och bakar bullar så snart ska jag provsmaka ett gäng varma bullar :) mums! Synd att man inte gillar mjölk längre, jag minns när man var liten att man alltid åt nybakta bullar med iskall mjölk till och det var ju så himla gott. Men får väl gå ändå, bullarna är ju trots allt lika goda utan mjölken.



Emma kommer snart upp och jag ska spendera resten av dagen med henne. Hon sover även här inatt, det blir mysigt. Ikväll är det ju idol också så man måste ju bänka sig framför tv:n även denna kväll.

Nu har jag bestämt tid med malin för nagelförlägningen också, så på fredag så ska mina naglar äntligen bli långa och fina. Det har blivit som ett litet intresse att fixa naglarna så att dom blir fina med alla möjliga fina lack.

Vi skrev klart manuset idag också till humletorp filmen "det ballade ur" haha! På torsdag åker vi iväg till humletorp som ligger jämt utanför Sunne. Vi blir kvar över natten. Där ska våran klass spela in denna film med hjälp av ettor och tvåor som skådespelare. Hoppas att vi får ihop detta, vi fick ju våra utbrott på detta jävla manus idag, men det ska nog gå bra.

Nu åkte första plåten med bullar in i ugnen, snart är dom mina :)

just nu..

..sitter jag här hemma runt köksbordet med malin mittemot mig, hon sitter och gör nagelförlägning på sig själv. Det är lite spännande att se hur det går till faktikst. Så nu snart är det min tur att får naglarna fixade. Inte idag dock men inom en snar framtid.

Skoldagen idag gick bra trots att den var himla seg där efter lunchen. På sista lektionen som var rörlig bild så ska vi göra en kort film, vi fick spåna lite i vad vi ville göra och vi har nog en idé klar nu. Det kommer bli en slags kärleksfilm, där ni kommer få se vad lätt det är att misstolka varandra. Den kommer handla om otrohet mer vill jag inte säga. Jag kommer förmodligen lägga upp den när den blir klar, som inte lär bli än på ett tag eftersom vi inte ens börjat än ;)

Emma kommer snart förbi också så jag ska spendera min måndagskväll med två underbara vänner. Sen ikväll är det ju "lite sällskap" också, det får vi inte missa. Jag kommer sitta bänkad även denna måndagen.

11 månader...

Ja i fredags hade jag och min älskling 11 månader tillsammans, det firade vi lite extra med tacos och idolmys.



Det har inte hänt så mkt under helgen om jag ska vara ärlig, jag har försökt att kurera mig från min jävla förkylning men den tycks aldrig ge sig. så har sett en del filmer under helgen och fetat mig med chips och godis för att inte bli allt för ledsen.

Imorgon är det dags för en ny skolvecka och jag måste verkligen försöka ta mig iväg nu, går ju inte va borta mer än en vecka man blir ju så mkt efter :/ hoppas att jag orkar ta mig iväg..

resten av söndagskvällen ska jag spendera hemma utan sällskap, vilket inte är så roligt men får väl roa mig mammas ;) ska nog faktiskt lägga mig och titta första avsnittet av ensam mamma söker ikväll, lite lill gammal sådär men vem bryr sig..

Nystart..

Efter detta underbara sommarlov som fått mig att totalt glömma bort att skriva så kör vi nu på en nystart.
Sommaren har gått ortoligt fort trots att jag inte gjort så mkt känns det som. Men nu har skolan satt igång iaf och jag är inne på mitt tredje och sista år, det känns skönt.

Vad jag har gjort under sommaren tänker jag inte dra i ett och samma inlägg för då blir det långt, men jag tänkte att jag slänger in några inlägg då och då med bilder osv..

Från det ena till det andra, idag är jag fortfarande sjuk (tråkigt nog) så sitter hos min pojkvän och försöker fördriva tiden tills han kommer hem. Vad ska man göra egentligen när man ligger hemma och är sjuk? tiden går ju så otroligt sakta så det finns inte.. Har iaf laddat ner en film som jag såg hugo rosas tipsade om i ett inlägg, ska iaf tvinga min pojkvän att vi ska lägga oss och kolla på den sen. Hoppas den är sevärd!

När jag ändå pratar mkt om mig och André så kan jag lika gärna slänga upp några fina bilder på oss från när vi var på semester på Kusten i sommras.










om en månad så har jag ett helt underbart år med min älskling..
Du betyder så mkt för mig, du är så fin, underbar och den bästa pojkvän man kan önska sig.
Jag älskar dig André! <3

RSS 2.0