mycket tankar i huvet nu kring jultider!

Godmorgon!

Jag sitter här hemma idag också, även idag med en förkylning som blivit något värre tyvärr! Men jag får ät massor av vitaminer och så. frukt kanske är bra? eller? hehe! gör allt för att bli frisk som ni kanske förstår.
Och nu till andra tankar, ni förstår att förut när jag läste jessicas blogg (
www.ohjess.blogg.se) så fick jag tips på en sida som hete www.asos.com , där hittade jag hej dundrande fina kläningar i alla dess färger och modeller! både festligare och även lite mer vardagskläningar.

 
Denna toppen tyckte jag såg väldans mysig ut!

Men jag är egentligen ute efter jul/nyårs klänningar, men jag har inte kommit så långt ännu.. Är det någon som har något annat bra tips på sida med fina klänningar på? Rött skulle ju falla mig väldigt bra i smaken nu på jul, men på nyår vet jag inte riktigt vad jag vill ha för nån kläning faktiskt. Man vill ju görna att det ska vara något som är det där lilla extra med glitter osv! Men ibland kan det vara väldigt svårt att hitta den där kläningen man verkligen tänker sig i huvet att man vill ha. Men en sak är säker, och det är att jag kommer banne mig inte ge upp hoppet på att leta efter den perfekta nyårsklänningen föräns jag hittat den! Jag har ju hittat några fina klänningar, tänkte visa er några!

               
jag fastnade väldigt mycket för spets, men tycker att det är lite tråkigt med svart, men då piffar man till det lite extra på assesoarer sminket och håret istället! Så det kan funka det med!
Stiligt, sexigt, Glamoröst, snyggt, you name it!


    
Måste hålla med om att den första var en grymt söt klänning, som skulle sitta perfekt på julafton!
Vi får se hur det går med detta för mig, Ni kan ju ta er en titt själva fanns väldigt mycket tjusigt som faller en i smaken!
Det var allt jag hade att säga nu.
adios / L


förkylning botas bäst med film! :)

hej på er!

Nu har även jag åkt på en förkylning, ligger hemma just nu och har blivit barn på nytt. Jag har redan kollat två disneyfilmer idag och jag bara älskar dom. har hunnit med hitta nemo och herkules! Jag håller på att ladda ner boxar med disneyfilmer nu, jag hittade en kille som har lagt upp hala 15 boxar med 3 disneyfilmer i varje. Kan ju säga er att jag ska se disneyfilmer ett tag framöver, gud så bra det är! För er som är intresserade så kan ni gå ut på www.tankafett.org, sen söker ni bara på disney så kommer alla boxar upp, klickar ni på en länk så kan ni sedan läsa vilka filmer som medföljer i just den boxen. Lycka till med disneyfilmerna! haha!

Nu ska jag ösa i mig varmt vatten med citronhonung för att få halsen på lite bättre humör och sen ska jag ta några ibumetin för att få bort huvudverken. Ska proppa i mig c-vitaminer också, och hoppas på att jag frisknar till ganska snart! Men har ju filmer att titta på nu iaf, och vad botar inte en förkylning bättre än barnfilmer, man blir aldrig för gamal för disneyfilmer kom ihåg det! Nu kommer snart rebecka och hälsar på mig, får hoppas på att hon kan stanna här en stund så jag sliper vara själv det är så tråkigt just nu för det lär ta sin tid att få ner filmerna. Men det var allt från mig just nu, ha en bra dag, så kanske ni hör mer från mig sen!
take care / L


   

Min nyfunna vän! ;) <3

hejsan!

veckorna springer iväg som vanligt, och jag kan knappt berga mig längre. Jag vill bara att det ska bli december månad och att julen snart är här.
Under veckan som nu gått så har det ju kommit en hel del snö ner, den har dock inte stannat kvar på marken och på alla små hustak, men riktigt mysigt ändå. Tråkigt bara att det ska vara så inihelvets kallt ute, får ju utrusta sig med vantar,mössa,halsduk,långkalsonger och hela paketet snart för att inte frysa häcken av sig när man är ute i detta vädret.

Annars har min vecka förövrigt varit väldigt bra, jag vet att jag är väldigt kass på att uppdatera min blogg men ska försöka bättra mig, det har jag sagt många gånger nu men, aja får se hur det gå med den saken! Kan vara väldigt svårt ibland och veta vad man ska skriva. inte så kul för er att läsa vad man gör varje dag lixom. för de flesta av er kollar väl min bdb så där får ni ju veta vad som sker i mitt liv varje dag så att de är inte så kul att skriva samma sak här, men försöker att slå ihop mina små hjärnceller som finns kvar och försker skriva nått som har med något annat att göra.
nog om det!

Denna kalla vinterdag har jag tiullbribgat min mesta tid till att umgås med min nyfunna vän rebecka rexed, vilken stjärna den bruden är! Älskar henne redan till 100%.. haha! vi var till stan en sväng förut och skulle se på idolerna som var i mitt i city. Men herre min gud vad folk det var. Men så är de ju när det är något speciellt som ska ske. eftersom det var så himla mkt folk så tog det oss ca 20 min inna vi själva insåg att de inte va så kul där, vi pegav oss ist till skalateatern och skulle hör om det fanns några biljetter kvar till volbeat i mars, men tror ni det fanns det eller? NEJ! helt totalt jävla slut sålt! ;S . Så då vände vi på klackarna och begav oss till bilen och åkt mot grums, bk nästa! där vi träffade typ hela frölundas hejarklack och fick på utsidan en frölundavän och en färjestadvän, dom var att bra full och igång dom. Fina kommentarer kläckte dom ur sig också. Resten av dagen har vi bara umgåtts och gjort lite små saker åkt lite hit och dit tror jag. Och även utfört några goda gärningar. tack för en riktigt kul dag rebecka! måste göras om..
Just det ja, jag kom på att jag ska med rebecka upp till dalarna och hämta hennes nya bil till vecka förmodligen, (a) hur kul kommer inte de bli? hah! längtar redan. och så bad hon mig följa med henne och köpa ett par nya skor också, klart man ställer upp som sällskap. nej nu ska jag inte tråka ut er mer med denna långa text, nu har jag tömt min hjärna på det ja tänker på just nu, och jag tror inte ni vill höra mer heller, så jag säger godnatt och sov gott, så hör ni mer från mig förhoppningsvis imorgon. 
Take care / L


    

hejsanhoppsan måndagen är här igen!

Sitter hemma framför datorn och kom och tänka på att jag har faktiskt ett par snygga stövlar som inte passar mig, för dum som man är så har man köpt ett par som är för stora i benen för mig. Så om någon är intresserad av ett par ny så kan ni ju få köpa mina om de faller er i smaken. bara att höra av sig. Får dom självklart billigare än vad dom var från början fast har dock bara använt dom två-tre gånger men kan vara lite snäll idag!

kan dra dagen lite snabbt för er också, har ändå inget annat för mig!

mamma kom ner och väckte mig vid 07:00 imorse men jag låg kvar och drog mig till 07:30, mysigt att får ligga kvar i sängen ett tag när man vet att men verkligen kan det. sen gick jag upp ur min sköna säng och drog på mig kläderna och fixade make upen sen hann jag även få i mig lite frukost imorse. Det kan jag säga er att det är inte varje morgon jag hinner det, men när mamma var hemma idag så var det ju hon som fixade till mig och det gör ju att allt gick lite fortare. Sen vara det bara att gp bort till busshållsplatsen och vänta på bussen till stan. Innana jag skulle gå ut så drog jag en snabb blick på termometern och den visar hela 4 minus grader, kyllan börjar nu krypa fram och nu snart får vi dra fram mössor och halsduken också. väl framme i skolan så såg shcemat för dagen ut såhär:
Svenska - Grafiska kommunikation - Lunch - Historia - Samhällskunskap .. dagen var slut16:10 idag men kilade lite tidigare. eller lättare sagt vi sprang iväg ner till bussen lite tidigare, vi ville hinna med halv 4 bussen så vi fylldes där ett tag med lite smått panik. men vi hann med den och nu sitter jag här hemma och har nu nyss fyllt magen med mammas hemgjorde pastasallad, mums! Resten av dagen har jag ingenaning om vad jasg ska göra.
Men nu vet ni iaf hur min dag har sett ut och har även gjort en liten deel här med er idag. hehe!

Ni får ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon! kram / L

hon ger oss tjejer insperatinon!

Jag förstår inte hur en tjej som stina kan ha blivit en så känd bloggskrivare, hon skriver allt ifrån smink och hår till vad hon själv ansehon ger oss tjejer massor av tips och insperation, ett stort tack till henne :)r är bra och dåligt med saker som händer här i världen och det är hur intressant som helst att läsa det hon skriver. Vilken tjej! har ni inte läst eller kollat så gör det nu! www.stinalee.se 

 
Det skulle absolut inte vara fel att kunna sitta här  varje dag och töma ur sig allt man har i huvudet för att sedan låta alla i hela sverige läsa det och därigenom bli känd, fatta vilken grej det skulle vara .. om jag var Stina skulle jag ha varit urnöjd över att hon har lyckats med en sån grej. Hon är extremt fin också, hennes hår är som en gudomlig gåva som alla verkligen vill ha, det är så himla fint!

Jag och min kompis felicia har stora problem med det här med hår, vi har väldigt tunnt hår och det vill aldrig bli så som vi själva vill att de ska vara, vi använder ju löshår såklart för att fylla ut det hela och för att framhäva en längd på det hela, men det är ändå inte som jag drömmer om att det ska vara. Jag blir så trött på att det, väldigt jobbigt att behöva lägga ner sig så mycket för att få det bra, det skulle vara som en drömm på rosor om jag en dag skulle vakna upp och ha stinas hår och
för en gångs skull så hade då ett problem varit löst, då har man det finaste håret som jag skulle kunna komma på som finns. men man ska ju vara nöjd över sig själv men ändå, man bli typ besatt av att titta för att det är så enormt fint. Men jag får kämpa på med mitt hår och hoppas på att det blir som jag vill någon dag framöver.  många pussar & kramar / L

Fredag, många småproblem nu när jultider börjar krypa fram!

sitter i skolan och har GK inte det roligaste kanske men det måste ju göras och det är ju egentligen ganska soft för att få ett betyg ska man sitta o leka lite i ps och indesign, hehe! inte så svårt.

Jaja, vad ska man annars säga om denna regniga fredag, jo ikväll skulle jag ha gått på bio med amanda men det blir tyvärr inget med det för att louise har spenderat slut på sina pengar och får inga nya förän 31 november och då ska nog det mesta sparas och gå till julklappar till dom alla som ska få en fin liten klapp av mig.
 Det är något som jag tycker är riktigt kul att göra, inhandling av julklapparna. Då känner man att julen är nu riktigt nära och det är inte alls länge kvar tills den 24 december kryper in på oss. Det som tyvärr är lite tråkigt nu under jul och så är att det är så himmla mycket utgifter hela tiden och det är mycket man ser och kommer på att man vill eller måste göra, eller något annat man kommer på att man verkligen vill ha.
 
Något som är ett måste för mig just nu är att ta ur min hårförlägning och låta mitt hår vila ett tag för att sedan sätt i den på nytt, skulle egentligen vilja ha en helt ny som man sätter fast med ringar eller pluppar eller vad det är, men problemet är ju nu att man ska ha pengar till det också, får försöka fixa det på bästa sätt, men måste iallafall sätta om den för den har suttit väldigt länge nu och behöves verkligen sättas om..

Väldigt synd att allting här i världen måste kosta pengar, skulle inte sitta fel att vinna några 100 000, hade varit helt perfekt nu det! men vi kan ju tyvärr inte trolla och pengarna växer inte på träd som mamma brukar säga ibland.
återkommer med mina pengarproblem, och ni kan ju alltid hålla era vackra små tummar för att jag vinner lite pengar innan jul.

ni får ha en mysig fredagskväll allesammans / miss L

fy på mig! tisdag för övrigt..

nu får nog louise högberg ta att skärpa sig lite med denna så kallade blogg, har varit mycket dålig på att skriva nu på sistonde. Men de blir förbättring nu. Ska försöka sätta mig varje dag för att tömma min hjärna på denna blogg.

Nu har jag nyss fyllt magen med lite käk, annars har skoldagen idag varit väldigt soft. Har spelat in radioprogram med ida, joss & felicia innan lunchen. Riktigt kul, tror jag ska bli radiopratare eller vad de nu heter. och nu ska vi snart in till stan för att film ida som president. vi håller på med ett arbete om USA:s president val. lite efter kan man ju tycka efter som valet redan varit men det tar ju tid att ordna med allt..
har lite läxor att jobba med när jag kommer hem också, så får väl ta och sätta mig med det och försöka få lite gjort på den fronten också.

har inte mycket mer att säga om denna dag förutom att jag längtar till jul. mysig och trevligt men familj & släkten och den goda maten och bäst av allt är ju julklapparna!

/ L

RSS 2.0