underbar dag!

hejsan allihop!

gårdagen blev rätt bra tillslut ändå, malin kom upp till mig så bestämde vi oss för att gå ut så vi gick bort till peter och hos han var även säther och simon. dom hade precis grillat när vi kom himla otur att vi inte kom lite tidigare så vi kunde provsmakat lite ;) hehe! vi blev iaf kvar hos dom ett par timmar på kvällen där, kvällen bjöd på prat och skratt i massor. man har alltid kul med dom där pöjkera :) hehe! lustikurrar alla tre :)
rebecca o amanda kom förbi en sväng också men dom åkte nästa direkt till rebeccas häst.
vi sysselsatte oss med bool och kubb där på kvällen, trevligt! :) hehe!
sen kom nisse o thorin förbi för att han skulle ha hjälp med ljudet i bilen så säther fick ställa upp :)
jag och malin åkte med dom på en tur och sen avslutade vi kvällen med att följa med björling till nyängen.
trevlig dag, den tackar vi för.

idag är vädret underbart ute och jag och josefine ska ta ut cyklarna sen och ta en cykeltur till slottsbron och hälsa på amanda o co :) det ska bli skönt att få komma ut o cykla o röra lite på sig. bra träning för benen också ;)
men nu sitter jag innen när det är så fint ute de funkar inte, måste ut nu i solen.
ska sätta mig i solen o käka glass nu.

     


        våren är här, gud va härligt! snart kommer sommmmar (a) tihihih! :):):):):)

ha en bra dag allesammans, puss & kram / lois *

22 april..

ojojoj va länge sen det var jag skrev nu, har varit så himla skönt med lov så jag har bara släppt allt o levt livet. haft fullt upp hela tiden :) hehe! så jag har helt glömt bort bloggen ;s

ca 2 veckors påsklov var precis vad jag behövde, gud va skönt det har vart. mesta delen av lovet har jag spenderat med rebecca o co :) hehe! mkt trevligt att få umgås med henne igen. men jag har inte glömmt bort er andra för det, det får ni inte tro. hoppas alla hade ett bra lov för det hade jag. mycket grillning blev det och många utflyckter, mkt bilåkning och lite solning och allmän njutning av livet. hehe! hur skönt? :) och festande blev det ju såklart lite av också.



"grillmästaren" henka..



väldigt dåligt kort, men de är iaf rexx o grill co :')



sen vart det dax för att äta :)
efter denna mysiga middag, bar det iväg in till stan en sväng.
tror vi var 3 bilar eller nått. mkt trevlig kväll!


jag har blivt lite dålig på det där med att ta kort, men några fick jag ihop under lovet iaf. jag funderar skarpt på att skaffa mig en systemkamera :) skulle vara kul att ha, så man kan ta bra kort. eller så får det bli en ny digitalkamera för den jag har nu kan man nästan slänga i sjön för den suger. någon som har några tips på bra kameror kanske? :)


vad ska man hitta på idag då tro?
hör av er om ni vill göra nått..
puss & kram / louise *





vi gjorde det igen, vi tog sm guldet! ;)

hej gott folk!
nu var det väldigt länge sen jag skrev här och det har hänt mkt på sista tiden. jag har hunnit med att hjälpa felicia med flytten, inflyttningsfest hos henne, jag har äntligen gått på påsklov och sist men absolut inte minst vårt älskade färjestad tog hem sm guldet, hur underbart är  inte det. så det har blivit sm guldsfirande också kan jag lova. och livet är bara för underbart just nu!

Igår så var det ju hockey som ni alla nog vet vid det här laget, satt iaf och såg den matchen på nöjes med ida josefine malin och felicia, riktigt kul och bra stämning får jag lov att säga. och det blev ett hej dundrande kalas på toreget efteråt! :)
Så jag måste bara än en gång få utbringa ett enormt stort grattis till våra svenska mästare färjestad.
ett jätte stort grattis till sm guldet 2009!

idag blev det torget igen för att se alla färjestadspelar och det var så himla fult med folk så de gick knappt ta sig fram, men in i mitten kom vi och vi fick se guld stjärnorna, vi sjöng och skrek osv.. precis så det ska vara när det bästa laget äntligen tog hem guldet igen.. guldet kom hem, guldet kom hem, ja guldet kom hem till karlstad igen ;p tihihi!






Här hyllas mästarna av sina fans

15 000 hyllade Färjestad i karlstad.

Över 15 000 överlyckliga värmlänningar tog sig till Stora Torget i Karlstad i dag för att hylla sina hjältar.

På en uppbyggd scen firades stadens hockeyhjältar. Sven-Erik Magnusson värmde upp publiken.


ha en fortsatt trevlig dag och glöm inte bort att fortsätta fira sm guldet hela helgen ut ;)

puss & kram / louise

 

 






våren är här!

hallo!

vilket häligt vårväder vi äntligen har fått nu, no får vi bara hoppas på att det håller i sig. Hörde att det skulle vara så här nu i hela 2 veckor, och hur underbart skulle inte de vara?`Man bli på så himla bra humör bara vädret är på topp. Själv känner jag mig väldigt glad och uppåt idag, riktigt häligt känns det, inga problem ivägen eller nått jag bara mår bra nu och det känns så jävla underbart, rent ut sagt!! Gud så härligt... (:

vart på möte idag jag och mamma o josefine med rektorn det gick super bra, så nu är det bara upp till mig o josefine hur vi vill göra och lägga upp allt. efter skolan blev det att umgås med min älsklings josefine i ett par timmar. tog en sväng på stan o sen hem till grums o käka pizza, gott gott!! (:
Nu sitter jag hemma och nu ska jag snart ut och gå en sväng i det udnerbara vädret som vi har fått, och ikväll blir det att sitta spikad framgör hockeyn, HV71 & FBK .
vi säger bara; HEJA HEJA FBK!!!!
SMGULD ska dom ta i år! hihi!



hejpa / louise *

RSS 2.0