en mycket händelserik dag

hejsan på er..

vaknade av väckarklockan i morse som vanligt och då var det bara att pallra sig upp ur sängen hur jobbigt det än må vara, låg väldigt skönt imorse i sängen menmen upp kom jag ändå. make up & fix sedan buss till skolan, hade bara matte och engelska idag så slutade vid 12 idag så det blev även en slapp avslutningsdag nu så där innan lovet och allt, mycket skönt.

Jag och felicia tog 12 bussen hem till grums, när vi kom hem så följde jag med upp till felicia en sväng och sedan var det middag med pojkvännen johan och jitti. ni var underbara grabbar, tack så mycket för maten super gott (y) <3
efter det så blev det bara slapp och mys i soffan hos johan, vi kollade ronja rövardotter, det är ju aldrig fel ;) hihi!
sen skulle jocke gå hem och packa för han ska iväg o åka skidor imorgon så nu ser jag inte han på hela helgen eftersom vi åker imorgon på färjan. men tur att det finns telefoner iaf :) hehe! annars vet man inte hur de hade slutat.


resten av dagen ska jag packa och fixa allt in i minsta detalj inför i morgon sen blir det väl slappt framför tv:n, let's dance osv hos felicia kanske. :) men just för tillfället så sitter jag här alldeles ensam hemma och väntar på att rebecca och thorin ska komma förbi och lämna pengar. det var ett tag sen man träffade henne så de ska bli trevligt. :)
men nu har jag tyvärr inget mer att säga till er, kanske ska ta tag i packningen och kläder osv för det är fortfarande ett stort problem för mig, att de ska vara så svårt att välja kläder ;s hehe!

nu hör ni inget mer från mig under helgen, men får hoppas att ni klarar er ändå. ni alla får ha en kanon bra helg iaf, så hoppas vi på att allas sportlov blir kanon bra :) puss&kram på er! / louise

slapp skolvecka kan man väl säga..

hejsan!

idag är det torsdag och jag försov mig ganska mycket så orkade inte åka till skolan idag, fy på mig. men resten av vecka i skolan har varit riktigt slapp, tisdagen började vi 9 fick sluta 11 onsdagen började 9 fick åka hem 12 och idag ingen skola alls och nu återstår bara fredagen sen bär det iväg till stockholm för att sedan spendera två dagar på ålandsfärjan. nu är man ivrig och måste snart börja tänka på packningen, vilket kommer vara ett stort problem för mig, sist hade jag med mig på tok för mycket grejer så de blev allt för jobbigt att bära så denna gången ska jag försöka att bara ta med de kläder ja kommer att använda vilket är riktigt svårt att välja. men ska nog försöka lösa det problemet med kläder idag. hmm mycket svår uppgift men de fixar jag allt.
förövrigt så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag.

men jag måste bara säga ett stort grattis till kristina som vann en härlig summa pengar på v65 igår. ett stort grattis till henne. det sitter ju inte helt fel nu när det bara är 2 dagar kvar tills vi åker. ;)

jag lovade er ju lite bilder får färjan förra gången så vi får se om det funkar bättre denna gången då.


   

  
blev en hel del shopping i texfreen ;)

  

  
detta var i februari och det var så varmt att man kunde stå i linne på deck
sån tur mer vädret har vi nog inte denna gången :/


  
en mycket älskad vän är du felicia, kommer alltid finnas för dig! :) älskar dig <3

  
sitat från gubben där på bilden: om jag bär dig felicia så blir det lättare för er att få med den där packningen.
ah just tänkte vi då, haha inte helt nykter o klar i skallen han kan jag lova ;p hahah!


nej nu väntar duschen på mig, ni får ha en super bra dag :) / puss och kram louise


m/s cinderella är nära nu :)

på lördag är det dags igen, då far vi iväg på en ålandskryssning. var ungefär exakt ett år sen sist nu så det är verkligen på tiden igen. kommer bli riktigt kul hoppas jag. denna gången är det ju inte bara jag felicia mamma o kristina som ska med utan några fler nära och kära står med på listan. så vi hoppas på två mycket trevliga dager och fullt med nya underbara minnen att dela med dom bästa.
som jag sa så blir vi några fler denna gången, nämligen jag, felicia, josefine, malin, brorsan, anton, simon, mamma, kristina och jarri. så vi är några stycken och nu kan jag säga att nedräkningen har börjat och jag är grymt laddad för det är så himmla kul. iiiihh!




nu när jag är så laddad så tänkte jag bjuda på lite bilder ifrån sist vi var iväg på färja men tyvärr så kronglar det nu så de kommer senare eller imorgon istället.
nu har jag nyss käkat kvällsmat och ska nog träffa älsklingen en sväng nu innana läggdags, ha en fortsatt trevlig kväll.
kramar från mig :)

söndagar är så tråkiga, men helgen blev allt lyckad!

helgen blev allt lyckad ändå, vi kan börja med fredagen, den började likan en hemmakväll med mammsen, vi satt under kväll och tittade på let's dance och åt tacos till det viktigt mumsigt.
mitt i let's dance så hörde josefine av sig och frågade om jag ville med henne ut för att träffa lite folk, mycket saknat folk från min sida, iaf vissa av dom.  självklart ställde jag upp och så begav vi oss till våra nära och käka på solbergsgatan. det blev en mycket trevlig kväll tilslut ändå och den kvällen hade mycket skratt att erbjuda. jag och josefine skulle sätta på en låt på youtube den kvällen men fick fram tre fula människor ist och helt seriöst så trodde jag att jag skulle dö av skratt, hur kan man ens lägga ut nått sånt och skämma ut sig för hela svenska folket? hahaha! jag ska lägga in det här på bloggen så ska ni få se själva, dom är ju inte riktigt friska i skallen dom. haha!


http://www.youtube.com/watch?v=oOxsNAjeN-A

det fick bli en länk ist för jag fattar mig inte på hur man lägger in videos på bloggen ;s men någon av er kanske kan berätta för mig hur man gör? :)
men nu fattar ni nog vad jag menar om ni tittar på den xD hahaha!b

lördagen spenderades tillsammans med älsklingen såklart och även erica och mansi och emilia får vi inte glömma, hon är så söt, en av världens sötaste ungar, hihi! det blev en hel del prat och vi kom även tillbaka till dom åren som var för ett tag sen då man brukade sitta och köra sanning och konsekvens hehe! så det fördröjde vi tiden lite med medans vi inväntade melodifestivalen och sen blev det film, bruce den allsmäktige.  sen hem tillälsk och sussa så söt :)
så jag vill tacke er för en mycket lyckad alla hjärtans dag .



och nu är det söndag igen och nu börjar även denna veckan dra sig mot sitt slut, som i sin tur är lika tråkigt varje vecka.
ska försöka få en tidig kväll idag tänkte jag, vi får väl se hur det går med det.
nu ska jag kila, hoppas ni har haft en bra helg och inte haft för mycket otur med er.
pussar&kramar / louise

fredag den 13...

hejsan!

sitter här hemma för mig själv nu, mamma gick nyss ut för hon skulle sola med amanda. tänkte följa med men jag orkade inte. va med mammsen ner och solade igår så ja tar o solar typ imorgon eller nått. det är ju oturs dag i dag så kanske inte värt att göra allt för mycket ;) hehe! man får vara försiktig.
blev en skapligt kort skoldag idag, försov mig imorse så var inte där länge. haha! ovärt att ens åka in till stan lixom.

vad ska man göra ikväll nu då?
ska man göra det gammla vanliga när det är fredag den 13, bara sitta hemma o mysa o nöglo skräckfilmer tillsammans med dom underbaraste eller va ska man hitta på?
jag blev riktigt sugen på att spela poker förut så en poker/film kväll kanske? :)
Så får det nog bli, med dom bästa då såklart! <3

får bli ett kort inlägg nu orkar inte skriva mer, ska gå o göra mig lite käk är vrålhungrig. men man vet aldrig om ni får höra mer av mig sen, det återstår att se. puss på er /
L.H *



du är underbar älskling, <3

ett besök på säffles sjukhus..

hejsan!

har vart sjuk nu under hela veckan så har inte orkat skriva något, har låge med huvudverk halsont och feber inte alls så kul. menhar vart skapligt pigg ändå för att ha vart sjuk. har inte varit sängliggade hela dagarna men det har ändå blev en hel del mys i sängen med film och så. Sen har ju älsklingen vart här och tagit hand om mig också så inte så konstigt att man redan är på bättrings vägen, värre är väl att ja har smittat honom :/ hehe! stackarn, men han blir nog pigg och kry snart. han är ju inte sängliggande så de är inte så synd om han än iaf.



Idag har jag varit på ett besök på säffles sjukhus, som ni kanske kommer ihåg så har jag ju skrivit mycket om att jag hade väldigt ont i ryggen en längre tid så därför hade mamma fixat en tid åt mig så att ryggen skulle få röntgas så det har jag gjort idag så vi får se nu om en vecka ungefär om det ör något som är fel eller inte. Får väl  hoppas på att det inte är några större skador. Väldigt tråkigt att ha rygg problem redan, är lixom bara 16 snart 17 fyllda år då ska man vara pigg o allert utan ryggproblem eller andra skador. man vill ju inte känna sig stel o gammal redan lixom ;) hehe!
hur som helst mormor följde med mig till sjukhuset och efter det så tog vi en fika och sen handlade vi även lite mat på konsum. mormor är att snäll hon, :) hon ska alltid köpa massa grejer till en..
resten av dagen vet ja inte riktigt vad ja ska hitta på, sugen på att sola så kanske tar med mamma ner och bättrar på färgen på kroppen lite. fast felicia och ida skulle ju ner o sola idag också så dom skulle man ju kanske kunnagöra sällskap. vi får se hur de blir. nu ska ja försöka göra lite nytta här hemma, ska ta i tu med disken där uppe nu tror jag och sen tror jag att jag ska ta mig en lite promenad i det härliga vintervädret.

ja just det jag, helgen som kommer nu är ju lite speciell.  Ni får inte glömma bort att imorgon är det fredag den 13 så var försiktiga där ute xD hehe! läskigt.. den nya fredag den 13 har även biopremiär imorgon också, älsklingen frågade om vi skulle gå på den, det skulle vart kul faktiskt. jag brukar aldrig vara eller bli rädd när ja ser skräck filmer hemma men skulle ja se en på bio då kan vi nog kanske börja tänka lite i andra banor. kan nog säga att ja lär o va ganska rädd då med de ljudet :) hehe!
sen har vi ju även alla hjärtans dag på lördag, mysigt! hehe.. så då blir det väl att umgås och ha en jätte mysig kväll med dig älskling. <3

nej nu ska jag kila ut i vintervädret. Ni får alla ha en mycket trevlig dag, puss&kram / louise

dålig update nu på sista tiden :/

tjenna allt folk!

fredag och veckan är äntligen slut och helgen är här, idag har man inte gjort mkt, blev ingen skola på grund av att min ryggverk har kommit tillbaka ;s hatar det! men det går över efter några tablettert och vilande. idag har jag vart med älsklingen en stund, och efter ett tag kom mansi och erica och hållde oss sällskap. mycket trevligt. :) under dagens gång har jag josefine o felicia försökt och fixat skjuts upp till arvik till anton och brorsan och dom :) till slut fick vi tag på krisse och tommy som var snälla och körde upp oss till arvik till anton brorsan o dom :) hehe!

nu sitter vi här upp i arvika och nyss kört teqilarace ;) hehe! och humöret är på topp ;p hoppas på en toppen kväll med trevligt sällskap. :) sitter här med dom gammmla goda vännerna och festar och dom gammla goda låtarna rullar för fullt och även nya partyklassiker ;p
nu ska jag vara social med folket som är här och partaja vidare. hoppas ni får en toppen kväll idag, för det ska jag ha!

puss&kram på er där ute /  lois * :)



RSS 2.0