fredagkväll och jag har super tråkigt...

hej på er!

Sitter hemma och har så tråkigt man kan ha så ja tänkte att ja lika gärna kan passa på att skriva lite eftersom ja inte gjort de på ett tag nu. sov hos älskling inatt och ingen skola blev det idag heller. Denna skolveckan har vart så himmla ovärd så ingen mening med att ens gå dit. Alla går lixom hem efter lunch ändå om inte innan luchen och ingennärvaro tar dom heller så de är ju ingen lärare som vet om deras elever har vart på de dom ska under dagen. ;o noll koll lixom!
Så idag har jag inte gjort alls mycket, låg kvar i sängen hos älsk ett tag imorse medans han gick till skolan o var duktig. Så ja somnade omen stund där o vaknade igen vid 10 nån gång då gick jag hem o käkade sen kollade ja en film och somnade igen :) hehe! Det är alltid gott med lite extra sömn eller va säger ni? Sova är en av dom sakerna jag älskar mest av allt. så skönt äre... jag sitter här nu och är väldigt godissugen och funderar även på om jag ska åka en sväng till vålberg. André och jocke saknar mig nog :) hehe! så får nog hälsa på dom en sväng kanske.

imorgon lördag vad händer då?
någon som är sugen på att hitta på nått?
bara att höra av sig isf, smsa eller ring :)



musik poppas för fulla muggar här, måste erkänna att man blir på sånt jävla partyhumör av musik :) så skönt, musik är också en sak som man bara inte kan sluta älska ;) hehe!
Men nu måste ja sluta, josefine hänger med mig till vålberg nu så vi får ta o kila bort till bussen.
Ha en super bra helg allihop :) pussssss / lois*

temavecka i skolan!

hejsan!

sitter i skolan nu och vi har ju som sagt temavecka nu så de är rätt slapp vecka nu. jag och ida har nyss vart och lyssnat på en redovisning om hur det är att vara barn till missbrukare. Det var en tjej här från skolan som berättede om sin uppväxt osv, det var hemskt att höra om hur illa det egentligen kan vara för många. Jag tyckte så synd om henne att hon hade vart utsätt för så mycket under sin barndom. Och när allt var som värst för henne så var hon inte så himmla gammal så hon förstod ju inte riktigt vad det var som egentligen hände. Men allt var bättre nu och tur är väl det.
droger kan ställa till så himmla mycket problem här i världen som är så jävla onödigt. Vad ska man göra för att alla droger ska försvinna? det finns nog inget att göra, mer än att försöka motstå själv. nog om det!

Jag är jävligt hungrig och dagen är jävligt dryg, vi ska se två filmer nu. Vi ska se en kvinnofilm med vår svenskalärare kristin och sen efter lunch så finns det ett antal vanliga filmer att välja bland. Så vi får se vad vi väljer att gå att se på. Det känns så ovärt att gå till skolan den här veckan, det lixom händer inget speciellt så det känns så himmla onödigt menmen vi är duktiga och går hit iaf. (y) 



Vad ska man hitta på idag tro? 
Hörde av min bror att josefine ville se filmen yes man med oss idag ist så kanske bli att se den med bror henne och älsklingen :)
Annars går jag nog hem till älsklingen och hittar på något med honom kan jag tänka mig. :) hehe!

men nu ska jag kila, pusss på er! / lois *

söndagar är alltid lika tråkiga..

hej på er!

kan börja med att berätta att går dagen blev att bra mysig till slut. Sweety kom och höll mig sällskap hela kvällen/natten, tack ska du ha snygging ;)<3 alltid lika mysigt tillsammans med dig!
Det blev film i massor, blev nog typ 3-4 st iaf tror ja hehe!



Nu sitter jag här och det är redan söndag igen, veckorna springer iväg tycker jag! knappt man hinner med att göra de man tänkt sig. Jag har nyss käkat och hjärtat lämnade mig nyss. Så nu funderar jag på att trippa upp till duschen och hålla den sällskap en lång stund. En varm dusch som varar i evigheter, gud va skönt! älskar att bara stå där och låta vattnet bara rinna som bara den, och varmt ska de va också. där skulle man kunna stå länge. På tal om vatten, vi har inget badkar här hemma. Jag saknar vårat badkar vi hade i huset, jag måste ha ett bara. det är så otroligt skönt att lägga sig i ett varm bad med levande ljus tände runt omkring och musik på i bakgrunden. Då snackar vi avkoppling! mihi va skönt de hade vart.. Någon som har ett badkar att låna ut kanske? ;)
Resten av dagen ser väldigt slapp ut, orkar inte göra ett skit, håller på att ladda ner 4 nya filmer här nu så någon av dom ska man väl glo på sen. jocke kanske kommer och håller mig sällskap sen om jag har tur. hehe!




Josefine ringde nu hon kommer upp om 20 min, så duschen blir snabb nu
så jag kila nu, simma lungt! /  lois *

mysig hemmakväll!

hejsan!

Efter många om och men så bestämde jag mig för att stanna hemma idag. vilket nu känns som ett mycket klokt beslut. Inte alls party sugen för fem öre, och trött som ett as är jag också så det satt perferkt med en mysig hemmakväll idag.
För att hålla mig själv underhållen idag så har det blivit en hel del spelnördande för mig, sjöng sing star och spelade lite gh förut. hehe! det börjar ta sig för mig med tekniken på gh, jag lär mig allt mer och mer och blir att lite bättre för varje dag haha! sen har jag sett två filmer. fick nämligen ett filmtips av en kille häromdan han ville att jag skulle ladda ner madagaskar 2 och kolla på den för att han tyckte den var jätte bra. Så jag gjorde de och kan hålla med han om att den var ganska bra :) rolig film! Sen har jag funderat länge över vad en film hette och fick reda på det igår så jag ladda ner den förut och fick äntligen se den igen. 50 first dates vare, jag tyckte den var bra när ja såg den första gången så jag var bara tvungen att se den igen. Som jag sa förut att jag skulle be mamma göra någon god middag, det behövde jag inte ens säga till henne för när middagen var klar och jag kom upp till köket stod det potatisgratäng fläskfilé och bearnessås. hur gott? Det kan nog till och med vara en av favoriträtterna de! tihi..
nog om det, nu sitter jag här och uppdaterar lite i väntan på besök. Då blir det film i massor och myspys! iiihh!



Ni får ha en fortsatt trevlig afton gott folk :)
Take care / lois *

volbeat spelas för fullt i mina öron, vilket betyder att jag är på bra humör.. :)

Ursäkta min dåliga uppdatering nu i veckan men har haft så mkt annat för mig.
Men ja hoppas ni inte dör för det! Kan berätta för er att igår fredag alltså, så samlades alla vi flickor hemma hos felicia, och där blev det myskväll med chipsskålar, dipp godis and you name it! ;) mumma! tihi..
Let's dance fick stå för undehållningen dom första timmarna sen kollade vi en film, nämligen she's the man. Riktigt bra film förövrigt. Inte den nyaste kanske men bra ändå. Rekomenderar den för er som inte sett, vilket jag tror dom flesta av er har gjort. Sen när klockan började dra sig mot 01:00 och filmen var slut sp vra jag väldigt trött så jag trippade hemåt med mina små fötter och begge benen var med, vilket nog var en himla tur. :) hehe! när jag kom hem så blev det film med bror och svensson. vi kollade halloween 8, bra skräckfilm! Men man måste se dom innan för att förstå, om ni hade tänkt att se menar jag. Men gårdagen var helt okej, och jag tackar alla som förgyllde min dag! :) ett stort tack till er.


josefine <3


Malin <3


Ida & Felicia <3


elin <3


och så var det ju jag då, Tack återigen för kvällen brudar! :)

Idag är det lördag och jag sitter här i stress och försöker komma på vad jag egentligen vill göra idag. Flickorna ska ut och vill gärna ha med mig om jag har förstått rätt. Men själv så vet jag inte om jag orkar fest idag, men det hade absolut varit riktigt kul att få gå ut en kväll med alla er igen, för som sagt det var ju ett tag sen. Så blir jag med dom så bär det nog av till stan, 18 års fest ;p wiho! hehe.. Blir jag inte med ut så blir det väl en lugn hemmakväll med singstar gh och lite sånt som kan fördröja tiden lite fast ändå är kul. Sen blir det nog en och annan film, och så kan man ju säga till mamma att man vill ha något riktigt gott till middag. Då blir dagen perfekt även om jag inte får spendera den tillsammans med mina flickor. Men det kommer ju flera gånger eller vad säger ni? :) men jag hoppas att ni kan får lika kul även om inte jag följer med er. Fast det är ju alltid roligast om alla partypinglorna är med samtidigt, när vi är i farten kan inget gå fel!



en sak jag har tänkt på nu under dom senaste dagarna är hur gott det egentligen är med mat ;o
asså tänk er att inte få mat på en hel vecka, va skulle man göra då? Usch att ens tänka den tanken får mig att må dåligt. Stackars små barn som bor i fattiga länder som knappt får nånting att äta på dagarna, som kanske blir glada av att få en halv potatis. Jag håller med josefine det är faktiskt synd om dom små barnen och får jag en bra ekonomi när jag blir äldre så skulle jag faktiskt kunna tänka mig att hjälpa dom precis som dig josefine. Kanske inte bli fadder men hjälpa till på nått sätt iaf, det finns ju massor man kan göra. bara att skicka iväg gamla kläder som man rensat ur garderoben är ju en jätte bra gärning. Tänk på det,  ge bort dom istället till såna som behöver i stället för att bara slänga bort det på tippen. Nu har jag även skrivit lite om vad jag tycker, men håll med mig om att det är bra synd om dom? när man ser reklamerna på tv:n osv. Usch!

Nej nu ska jag slänga på en film sen får det bli dusch-fix-mat osv :)
Ska försöka göra ett val här nu också om vad jag ska hitta på idag!
Ha en super bra lördag alla sötisar där ute. :)
Take care / lois * 

Ännu en ny onsdag & Felicia fick ragg på bk ;)

Tjo!

Sitter i skolan nu har nyss vart på bk på våxnäs med mina flickor. Riktigt slappdag i skolan idag, två lektioner har vi bara plus matrast i 2 timmar. Så vi har vart på bussgods och hämtat idas teöefon nu på morgonen och sen har vi sötte på bk en stund och pratat om allt mellan himel och jord. skönt det med ibland.
Jag måste bara berätta att förut när vi satt på bk så var det två killar som satt vid ett bord en bit ifrån oss, och lite senare när de sötte där ett tag så kommer den ena fram och ger felicia en servett och säger att hans kompisa ville att hon skulle ha hans nummer, ;s ;) haha! Felicia hade bleve inspanda av en kille.. Gud vilka goa människor det finns här i världen. Hur söt som helst var han när han kom fram där med nummret. ahja nog om det.



Inväntar sista lektionen för dagen nu som börjar 12:40-14:00 sen blir det att sätte sig på bussen hem mot grums.
Vad som står på schemat förövrigt idag har jag ingenaning om, får se vad som tycks hände en onsdag som denna.
Dagen fick en väldigt bra start i morse iaf xD hihi! tack sweety <3 Är på så bra humör idag för det..
Det var allt jag hade att säga just för tillfället men kanske skriver ett inlägg till ikväll om vad som händer mig ikväll.


( en osminkad louise, haha! söt?)

Kan dra gårdagen snabbt också, ingen skolan för min del. "missade" bussen, hade gjort mig klar för att gå till skolan men gick och la mig en stund för att bussen inte gick än på ett tag så jag lyckades somna och vaknade inte förän det var för sent att åka dit. eller jag tyckte inte att det var någon idé. Bror var också hemma från skolan spå det blev fim och gh med han till svensson kom hem till oss efter att han hade slutat. Följde med dom ner till johan, för bror skulle hjälpa johan att skruva på en massa mopeder o skit. Så jag hållde svensson sällskap.
Senare på kvällen blev det film med honom, black christmas & the grudge fick det bli. Mysigt som attan vännen.
Nej nu ska jag kila, Ha en bra dag allesammans. :) pussssssss / lois*


Vilken helg! ;s

Hejsan!

Nu är helgen slut och ny skolvecka är på börjad. Känns väl inte så bra att helgen redan är över men det var rätt skönt ändå för fyfan vilken helg jag har haft. Fredagen var förövrigt ricktigt lyckad och alla var glada och på bästa humör. Lördagen var nog allt tvärtemot gårdagen. Jag var förbannad på allt jävla folk och jag va inte så glad heller. Allt gick emot mig och ja blev bara surare och surare när sanningen kom fram. Jag förstår inte varför det jämt ska va problem och motgångar hela tiden? Kan det aldrig på vara frid och fröjd så man kan vara på bra humör ist? tänk va mycket bättre allt skulle vara då. Men tyvärr så kommer det aldrig kunna bli så för det är tydligen meningen att folk ska bråka och göra varandra sura här i livet, och det är väl sånt vi får stå ut med helt enkelt.
Söndagen var jag väl inte heller påså bra humör men bättre än det vara på lördagen iaf vilket var en himla tur. hehe! Var väl lite små depp hela dagen, men den fick sig ett bra slut iaf. Tack vännen för att du finns för mig, du vet vem du är :) <3


jag bjuder er på lite bilder här nu också då från fredagen, som var så bra (y) hihi!



Erica & Amanda, lite smått inne i deras egna värld.



Pusskalas ;)



Sötnötter ;) hihi! <3



Svensson, Mansi & Bror! Vilka godingar, ta väl hand om dessa <3



Stiligt ;) hihi! <3







Det får bli den sista, finns många mer roliga och knäppa bilder men dom får sparas. Tack för en bra fredag kväll/natt flickor och pojkar. <3

Fredag fredag och äntligen fredag!

tjooo!

Sitter just för tillfället i sklan på sista lektionen nu som är GK (grafisk kommunikation) slutar egentligen kl 14:50 idag men eftersom inte vi har något att göra så får vi smita här ifrån lite tidigare. redan 13:30 faktiskt, hur skönt? Endast en halv timme kvar tills dess. Felicias syrra kommer hit och hämtar oss då eftersom hon ändå var i stan och skulle hem till grums.


( semla spa, kålsnäs i sommras! grymt saknat..)
 
Nu har äntligen fredagen rullat in på schemat och jag giller't ;) iiiihh!
Idag ska jag och jozz spendera kvällen/natten med små söta grabbar. Hoppas på en bra kväll. Bilder får ni imorgon här på bloggen ifrån kvällen som inväntas här nu.



Just ja, let's dance är det ju idag också! det kommer nog att missas idag :/ tyvärr! men det går ju repriser som tur är. hihi!

Men nu kilar jag, Skriver kanske lite mera sen när jag är hemma. annars vill jag hälsa alla en mycket trevlig fredagskväll med hemma mys frmför tv:n, party, umgås med vännerna eller vad nu dagen har att erbjuda. NI får ha en mycket bra kväll iallafall för det ska jag ha! hoppas jag! hihi..

Take care / lois *

planerna för Turkiet till sommaren är på gång!

hejsan igen gott folk!

Nu är skoldagen slut och jag är på såååå bra humör idag och det känns hur bra som helst. tänk om alla dagear kunde vara som denna. När jag kom hem idag ringde felicia till mig, hon skulle ju vara kvar i stan idag så hon ringde och berättade att hon ida och amanda hade vart inne på resebyrån i stan och frågat lite om utlandasresan som vi hade tänkt att göra till sommaren. Vi hade planer på magaluf men lutar mer mot alanya i turkiet nu ist. Vi ska betala endas 5000 någonting och det ingår massor av bra saker, tex: flyg dit och hem, mat på flyget frukost varje dag på hotelet, 4 stjärningt hotel och mycket mycket mer. Jag är så glad, och hoppas på att denna resan kan bli av nu. Att få vara på alanya den 12-19 augusti med bästaste josefine, felicia malin och amanda går inte ens beskriva hur bra det kommer bli. Det kommer göra att sommaren 2009 kommer bli den bästa på väldigt väldigt länge. Nu ska jag bara prata med mamma och så. och se till så att hon är med på allt detta. Det skulle vara mitt livs största och bästa upplevelse i mitt 17 åriga liv.




Gud så otroligt skönt att få ligga nere vid stranden med mina flickor med en drink och bara må hur gott som helst!


Finns mycket annat denna dag som har gjort mig på bra humör också. förstår inte hur människor kan vara så söta som vissa har en tendens till att vara ibland. Jag blir kär i er när ni håller på så där. hihi!
Bra söt du snyggingen min! hihi! <3

Men nu ska väl jag se till att få lite mat i magen sen måste jag se till att mupp felicia följer med mig till ålviken annars spricker mina planer för idag och det vill jag verkligen inte när dagen hitils har vart den bästa på väldigt länge. hihi!

ha en super bra dag ni med alla söta små raringar där ut / Lois

Äntligen dags för skidor igen!

Hejsan på er!
Just för tillfället så sitter jag i skolan, har nyss haft engelska och inväntar nu gympapasset. Men jag ska dock inte vara med men om vi gör nått kul så kanske man smyger in och är med en sväng iaf. hihi!
Efter gympan är det lunch och sedan sista lektionen för dagen vilket är matte. Sen tar jag och josefine 2 bussen hem mot grums. Felicia skulle stanna kvar i stan med malin idag så hon ska inte med hem.

Äntligen ska jag få stå på ett par skidor igen, gud så jag har längtat efter det. Ålviken i grums har ju öppnat nu för ett tag sen så ikväll blir det att åka dit med josefine och felicia. och även umgås med några andra mysiga pojkar som ska dit. Ska bli riktigt skönt att få komma upp i backarna igen. Och imorgon kommer jag att ha en riktigt härlig och go träningsvärk i mina små ben. Men sånt är bara skönt att det känns att man har ansträngt sig lite. eller vad säger ni?
Funderar även på om vi ska dra till typ branäs oeelr hovfjället nån dag, bara över dagen. Någon som är sugen på att flja med kanske? då äre bara att ni hör av er så samlar vi ihop ett gäng och drar iväg.

Men nu ska jag kila, Idrotten väntar!
Ni får ha en super bra dag. Kanske ses i ålviksbacken ikväll, vem vet? xD



pusssssssss / Lois

härlig onsdag!

som jag sa till er igår så skippade vi ju skolan idag vilket var riktigt skönt.
Jag vaknade runt 14:00 idag, det var riktigt skönt att få sova ut så länge, men blir nog allt värre när lilla fröken louise ska pallra sig upp kl 07:00 imorgon. menmne smällar man får ta.

När jag vaknade idag så blev det duschen direkt typ, käkade lite frukost först. sen mat, jozzefine kom, vi gick till svensson, gick ner till ica klingan, träffade malin, sen satte vi i nytt löshår. För er som inte vet så har jag löshår. Jag har vart väldigt slarvig med mitt hår förr i tiden och färgade hela håret i blekningsmedel osv. inte bra håret bli svinto till slut och det slutar med att man får klippa av sig halva håret, och hur kul är det? så jag använder löshår för att få det längre och fylligare.. Och nu har vi fått det nya så nu äre håret helt nytt vilket känns väldigt skönt. Nu ska detta skötas det bästa jag kan in i det sista. Får nog ta och ringa frisören någon dag också för det är nog några cm för långt just nu men bara typ 3-4 cm som ska tas bort. Sen är allt som jag vill ha det! mihi..




Nu sitter jag här hemma i min ensamhet för jozefine åkte nyss hem efter att vi hade avnjutit en toast tillsammans. Så nu sitter jag här och väntar på brorsan och svensson som skulle komma och hämta mig, så jag kilar med dom till svensson i brist på någonting att göra. mysiga pojkar de där två :) hehe!

Provade guitar hero med trummor förut hos svensson, skit svårt ;o haha! men jag ska lära mig så jag slår brorsan iaf, svensson blir nog svår att slå. han är för nördig.. haha! men önska mig ett lycka till. med god träning kan man bli ganska bra iaf. eller va tror ni?




Det har vart en riktigt härlig onsdag idag, ser dock inte fram emot morgondagen. skola bläää !
hare så bra alla goda människor / pusssss Lois

Tisdag och säsongstart av andra avenyn! ;p

hejsan alla glada!
Idag vart det heller ingen skola för min del, när jag vaknade av väckarklockan imorse så kändes det som om mitt huvud var påväg att expoldera vilken sekund som helst. Så jag kände att jag låg väldigt bra hemma i sängen och hade inte mått alls lika bra i skolbänken, så mamma fick sjukanmäla mig, tack! (a)



Dagen har sett ut följande:
josefine skrev sms till mig vid 8:00 och frågade om jag skulle till skolan, men det skulle jag ju inte. Då ville hon pyssla om mig under denna dagen eftersom jag hade så ont så hon kom hit och låg här bredvid mig och myste, vi kollade på vakna med the voice sen fick det bli en film, vinterviken närmare bestämt! men jag somnade en stund under filmen vilket var riktigt skönt för min lilla skalle, sen för att den skulle må snäppet ännu bättre så fick det bli en uppfriskande dusch.
När jag hade piggnat till lite och mitt huvud var med i matchen igen så gick vi ut till bussplatsen för att ta bussen ner till biblioteket. Detta var riktigt illa faktisk, höjden av lathet, vi får nästa skämas. vi tog bussen den korta biten, men vad gör man inte för att allt ska gå så fort som möjligt. Vi åkte ju gratis på busskortet iaf så de var ju bra. Gick till åsfjärden och hälsade på fanny sedan vidare till mickis för att käka och sen blev det en sväng upp till gamla skolan.
För er som inte vet så gick man på jättesten om man bodde i grums. HAHA! Vilken skolan asså, skrattar ihjäl mig. har nog fan inte sett värre skolan asså, så sletet. Men lite saknat också faktiskt! träffade min gamla mentor helén sandberg, lika törr som vanligt hon ju, hehe! men kul att se henne.. Hon hade färgat håret brun till och med de var inte dåligt. :) Riktigt fin var hon nu, eller vad säger du josefine? ;p
Sen träffade vi rebecca och hennes lilla vovve khira, hur söt hund lixom? dör på henne.. iihh! det var förövrigt riktigt trevligt att träffa rebecca igen, hon har vart saknad från min sida. (a) <3

kvällen har beståt av film/tv och datorn. kollade på andra avenyn förut. det var ju som sagt säsongsstart idag.
Hur bra är inte den dramaserien? jag dör på den med. hehe! man kan knappt berga sig tills nästa program kommer. och nu är det ju bara en gång i veckan, hur ska detta gå? men är ju trots allt 15 min längre nu då men ändå.. hoppas det blir ett bra slut på allt stå hej i den serien iaf. mihi!
nu ligger jag i sängen med datorn i knät och bara väntar och väntar, vad väntar man på egentligen? vad vill man ska hända? :) hehe! en riktigt bra fråga de..
Nej ni mina kära läsare detta blev ett långt inlägg men bättre de än inget alls, eller va tycker ni? ;p
men jag tror jag avrundar här, ni får ha en fprtsatt mysig kväll. för det ska jag hoppas på att få!

JUST DE, höll på att glömma.. Jag behöver inte gå till skolan imorn, jippi! iiihhh.... i love it!
har bara en lektion imorgon och den börjar 12:40-14:00. stor idé eller? nej skulle inte tro de. så jag och mina flickor hoppar det!



tare lungt där ut för nu kilar jag / L

Louise & jozz is back in school! ;)

Hejsan!

Nu har vi äntligen pallrat oss iväg till skolan, och nu är vi här för att göra vårt absolut bästa, ska lägga ner mig som bara den i skolan nu fram över, jag lovar er.. Vi sitter i datasalen nu och vet inte riktigt vad vi har för lektion men jag trodde vi skulle ha svenska men verkar som vi har GK, har lars som lärare iaf och han kan väl knappast svenska ;s hehe!
Snart lunch nu iaf, ska bli riktigt gott är jätte hungrig, så lite mat i magen kommer sitta som pricken över i: et.

Kan dra helgen lite snabbt också för er,
Fredag: Då fick jag besök av mina s,å flickor malin och josefine, vi kollade såklart let´s dance vilket var väldigt bra. Hoppas på att det blir en bra säsong av detta underhållnings program. Lite senare så gick vi hela vägen bort till kim, där var kim, chail, robin, sofie och emma. Men flickorna gick så fort vi kom, haha! Det var en mycket trevlig kväll hos kimpan; den bjöd på massor av skratt och En chail till knäppgök. Honom kan man ju dö på, vilken stjärna.
Natten slutade trots allt inte så bra, men gick bra!
Skjus hem var inte det lättaste att fixa så vi fick sov platser hos malin, tack (a)

Lördag: Blev en riktigt slapp dag, låg hemma hela dagen typ. Sen blev det en natt hos min goding! Mysigt som bara den..
Söndag: Vaknade hos godingen och gick sedan hem för att duscha och sen kom mormor morfar och morbror hem till oss för att käka middag. super gott var det, mamma kan de där med mat hon! Senare på kvällen så skulle jag gått till godingen igen men han var för slö, så de blev inget idag. Så jag la mig hemma i sängen och kollade film o så.

Det var min helg det, den bjöd på många konstiga ting och även mysiga stunder..

take care / L

Ny termin i skolan nu, och usch vilken natt!

hej på er!
inatt vare den värsta natten på länge, jag vaknade inatt vid 03:00 av att jag hade sveriges värsta mensvärk och ryggvärk. Jag låg och vred och vände mig jätte länge men till slut var jag tvungen att pallra mig upp ur sängen och värma vetekudden och stoppa i mig tabletter. sen var det bara upp och lägga sig igen. Så jag somnade till slut men det var inte roligt för mig inatt det var kämpigt som bara den och det gjorde så ont så jag visste inte vad jag skulle göra. Förstår inte vad som har hänt men jag håller bara tummarna nu på att det kommer att gå över snart för jag pallar inte denna värken längre.

Som ni förstår så blev det ingen skola för mig idag pgv värken, det blev ingen skola för dom andra flickorna heller idag så det gjorde inte så mycket att jag inte var där. hehe! JAg tycker så synd om dig också ida, hoppas att allt löser sig för dig gumman. Vi finns för dig, det vet du!

Nu sitter jag här hemma med Felicia & Josefine och pratar om alla måsten under 2009...
Det finns en hel del som ska göras, färjan, kolsnäs, magaluf, stockholm, göteborg massor av sol och bad och mycket mycket mer.
Så idag har vi tänkt att vi ska gå ner till resebyrån här i Grums för att se om vi kan få lite broschyrer och information om utlandsresan. iiiiihh vad jag längtar, i juli drar vi flickor! wiiiiiiieeee... xD


men nu ska jag vara med i diskutionerna här, skriver mera sen eller imorgon.

Ha en bra dag allesammans, pusssss / L



Kolsnäs förra året, ganska så onyktert om man säger så!
partypinglor vi jozzzz ;) <3


sista dagen på lovet, usch va hemskt!

hej!
idag är det tisdag vilket innebär att det är sisat lovdagen idag. imorgon börjar skolan igen och vi måste börja anstränga oss igen och lägga ner oss på skolan. Det har varit så skönt och haft lov nu i npgra veckor och bara kunnat gjort precis vad man vill. Man kan väl säga att jag är riktigt ut vilad nu iaf så detta med skolan orkar jag nog ett tag nu, det svårast kommer ju vara att komma upp nu när man har vänt på dygnet helt totalt.

Idag har jag inte gjort någonting, jag har bara låge hemma i sängen och vilat, kollat tv och så har ju såklart datorn hållt mig syselsatt ett bra tag. hihi!
Andledningen till att jag har vart så slö idag är för att jag har så ont i ryggen plus att jag har sveriges värsta mensvärk på köpet. Tror aldrig jag har haft så här ont i hela mitt liv, så plågas jag med den här värken imorgon med så vet i tusan om jag pallar skolan, för det är så illa att jag knappt kan sitta upp ibland. Men vi får hoppas på att det är något bättre imorgon, för jag måste få träffa ida och Amanda men amanda kommer säkert inte denna vecka så de blir väl ida man får se då iaf. Jag har saknat er två jätte mycket under lovet, så det ska bli kul att träffa er igen.




Men nu kurrar min mage så nu ska jag försöka pallra mig ur sänge o se om jag o mammi kan fixa lite god kvällsmat, ni får ha en fortsatt trevlig tisdags kväll gott folk. Ikväll iblir det nog en hel del tv tittande. jag har hört på rycktes väg att det börjar ett nytt program idag på kanal 5. det handlar om att frisörer tävlar om vem som gör bäst frisyrer tror jag ;s hihi så det ska jag nog ta en titt på och se om det är något att se.
take care, pussssss / L


pokerkväll med flickorna!

hejsan!

Igår hade vi en pokerkväll hemma hos felicia, det var jag felicia malin och josefine. vi hade hur trevligt och mysigt som helst. vi spelade poker, pratade en hel del faktiskt, rede ut lite saker också eller vad säger ni tjejer? hihi. och sen fanns det ju även en del godis och chips med i bilden. Men det är alltid gott. pokerspelet höll på en bra stund kan jag lova, vi satt från halv 8 på kvällen till närmare 1 på natten :) hehe så det tar sin tid. Men josefine tog iaf hem segern till slut, så ett stort grattis till nybörjarn! jag tackar er så mycket för denna kvällen det får vi göra om så småning om men då med mat också :) wiiiiiiieee va mysigt!


  

  

  



Idag har jag inte gjort ett skit typ, jag var iaf iväg till doktorn med min rygg förut. men hon lunde inte se några större fel så hon ska skicka mig på röntgen ist, så vi får hoppas på att det visar vad felet är där ist. För jag klara faktiskt inte av att ha så här ont längre. kan knappt sitta upp för att det gör så ont. Doktorn sa även att hon skulle beställa tider åt mig hos en sjukgymnast för att jag skulle få träna musklerna i ryggen och kanske då får mindre värk.
Det roligaste av allt här i Sverige vet ni vad det är? Det är att dom anställer utlänska läkare som jag lovar inte ens fattar et skit av vad det är vi vill ha hjälp med egentligen. Jag fick en japan eller kines eller vad hon nu va förut, inte för att jag har nått emot dom men det är bra roligt att dom kan anställa folk som knappt förstår svenska och sen ska dom kunna lära sig medecinska termer och så vidare. herregud! Sverige i ett nötskal! haha... men nu ska jag kila upp och ta mig lite god kvällsmat. skriver mer imorgon eller sen kanske.

take care, PUSSS  / L

nyårsafton 08/09 ;)

denna dagen var det mycket som skulle fixas. men när jag vaknade så unade jag mig lite slapp i sängen först sen blev det frukost och sen hopade man in i duschen för att få den undanstökad. sen var det bara till att fixa make upen inför kvällen, det skulle på fransar och naglar osv. så det vara lite pill. men det fixade jag lätt. när jag fixat mig klart så gick jag och mamma bort till familjen moberg för att det vankades nyårsmiddag där. fixade även till håret så fort jag kom dit. sen var det mat som stid på schemat, till förrätt fick vi ägg och räksmörgåsar med sallad majonäs o så, urgott! sen till middag så fick vi pommes frites, två olika potatisgratänger (en vanlig och en med vitlök) och till det var det fläskfilé mums vad gott det var. sen lite senare så blev det  även efterrätt som mina mamma stod för, det blev marängswisch ( stavning?)
sedan hände allt de där tråkiga som jag inte tänker nämn här, som ni säkert redan har hört. vi bor ju i grums som sagt! ah iaf för att slippa allt elände så åkte vi till slottsbrons folketshus för att få upp humöret igen och komma på partytankar igen. vilket gick aldeles utmärkt. vi var igång lika snabbt igen. och kvällen blev allt bättre o0ch bättre med tiden, det blev mer och mer folk och vi alla hade jätte trevligt. Så än en gångett stor tack till kyrk och zaringarna som ställde till med denna underbara fest. den blev suverän! mycket trevligt att få träffa alla människor som man inte sett på evigheter trevligt att få pratas vid lite med dom.

12 slaget blev ju helt jätte bra, massor av skrik och pussar och kramar hit och dit. raketerna sköts för fullt och vi bara fanns där för att inviga det ny året vilket blev superbra :) NU är vi har ringt ut 2008 får vi ringa in 2009 med väldigt stor förväntningar på att det ska bli minst lika bra som 2008, eller varför inte bättre?
Nu vet jag att jag är lite sen men bättre det än aldrig, jag vill iaf hälsa alla ett gott nytt år och hoppas att ni hade det lika trevligt som vi andra på nyår.

nu är det även är nytt år så bjuder jag er på lite bilder ifrån nyår!


        

   

  

  

så det var några av kvällens underbara kort :)
vi säger välkommen till år 2009!




skit snack! ;o

Fyfan vad jag är trött på Grums asså, det går fan inte säga någonting eller göra vad man vill förän det snackas för fullt i hela jävla grums från alla håll och kanter. Är det så kul med skit snack? är det hobbyn här eller som folk säger? man börjar fan fundera ibland, fan vilket skit ställe. Jag ska här ifrån snart de säger jag bara, sen skiter jag i vad alla andra tycker. Man vill ju lixom kunna gå och röra sig som man vill utan att det ska snackas. nu menar jag inte att det snckas om bara mig i grums utan alla har en tendens till att sprida ut massor av skit i det här samhället. vilket jag börjar blir mäkta trött på. det behöver inte ens vara skit snacka man säget till nån men det ändras så fort och tillslut så får man höra något helt annat än det man hade sagt från början. så jävla menningslös så det är inte sant.

Men en sak är jag mycket glad över och det var väldigt bra att de löste sig till slut. Hoppsa att de kan vara så här nu, så jag slipper att slösa mer energi på att var grinig. men ett problem finns ju fortfarand kvar i min värld som tyvärr är olöst och som det ser ut nu så kommer det var så :/. vilket inte jag vill men ska du vara sur på mig för att jag sa fel ord till  dig så får du väl vara det då, men jag ber om ursäkt iaf. och har gjort det några gånger nu.  menmen nu ska vi se framåt ist det är snart nytt år och då ska vi ändra på saker och ting. hoppas på ett underbart 2009 :)


jullovet!

hej på er nu är jag tillbaka igen,
jullovet rullar på för fullt, och det är inte alls länge kvar tills skolan börjar nu igen. usch vilken hemsk tanke! att behöva tänka på skolan nu det är helt onödigt därför ska vi inte göra det utan ist ska vi njuta av det som är kvar.

Jag kan ju ta och berätta för er vad som har hållt mig syselsat under lovet
fram för allt så har jag försökt att umgås med så mycket vänner som möjligt och det kan jag nog säga att jag har lyckats ganska så bra med. jag har inte umgåtts med samma folk hela tiden utan försökt att variera mig lite. det kan ju vara kul att få vara med såna man inte gör så mycket tsm med annars. Det är väl egentligen det som jag har gjort. visst man har ju gjort massvis med små saker men för det mesta har det varit vännernaa, jag har inte åkt bort någonstans eller så utan jag har hållt mig till grums än så länge. det hade inte varit fel att ta med sig ett gäng och åka skidor någon dag. jag är grymt sugen på att ge mig ut i backarna och bara njuta av det. eller vad säger ni, skulle inte det vara bra härligt?

jag har inte mycket mer att säga just nu, :) men ni får ha en fortsatt bra dag! <3



ryggvärk, stress & usch!

nu såhär efter att jul är över så kommer alla andra saker fram som man känner att man börjar få lite smått panik över, tex nyårs klänning och sånt sådana små bekymmer ni vet som vi alla har i våra liv, såna kan vara riktigt jävliga att tas med ibland. när man inte alls har turen med sig på sin sida så kan allt gå köpprätt åt helvet rent ut sagt. Men detta problemet med klänningen löste jag att ganska enkelt några dagar innan den stora dagen var här. jag fick mig att en klännig tillslut när jag hade kömpat och letat i nästan varenda butik så kom tanken upp attman kanske ska gå in och kolla där man aldrig förr brukar vara. Och den tanken var väldigt bra, för tro det eller ej men jag jhittade min skönhet på en butik som jag aldrig brukar vara inne på och tur vara väl det att jag hittade nått. efter att jag hittat vad jag sökte så var det bara lite små fix som skulle köpas så som lösnaglar, ögonfransar, lite smink , glitter spray osv.. såna där små detalier som gör allt snäppet snyggare. iiiiihh! nu längtar jag otroligt mycket till nyårsafton kan jag lova er och det är inte alls läng kvar nu heller. Nyåret ska detta år firas i folketshus i slottsbron tack vare kyrk och zaringarna. hade det inte vart för dom så hade nog nyår 08/09 blivit rena fjaskot.

 efter en heldag i stan med josefine och vendela så kände jag att ryggvärken bara smög på mig allt mer och mer vilket gjorde att jag bara ville hem och sätt mig ner och ta igen mig en stund efter allt flakande hit och dit i city. så vi bestämde oss för att återvända hem till grums med bussen för att sedan lägga oss i ett solarium och steka lite nu så här före nyår. sagt och gjort, så fick det bli. vi gick till yellow sun när vi kom hem till grums och jag och josefine la oss i varsitt solarium medans vendela satt utan för och väntade. När vi solat ca halva tiden så bankar vendela på våra dörrar i lite smått panik. hon skriker att vi ska öppna dörrar na och efyer många om och men så gör vi det, då berättar hon att hela lokalen var rökfylld med brandrök och att vi var tvugna att gå ut där ifrån fort, för det är ju inte bra attb andas in brandröken. vi klädde på oss och det kan jag lova gick snabbt. sen fick vi lov att rting efter någon som kunde komma och kolla på det här, efter en stund så stog det 2 brandbilar utanför yellow sun. det var faktiskt lite otrevligt när det hände, man vet ju inte riktig vad man ska göra eller vad det kan ha varit som hade hänt. tankarna börjar ju gå i huvet på en. usch! men det gick ju bra iaf. det var bara de som bodde över som hade glömt att öppna spjälet när det hade eldat i sin öppna spis. vilka jävla nötter! hehe.




Det blev ett ganska långt inlägg nu märkte jag, så jag ska sluta nu. jag återkommer med ett nytt snarast möjligt.
take care/ L

den efterlängtade julafton har anlänt!

hejsan!
 vaknade upp på julaftonsmorgonen med vendela berdvid mig i sängen. Vi gick upp för att äta en god julfrukost tillsammans med mamma och bror, eller jag åt bara för vendela skulle äta frukost med sin egen familj. det var en jätte god frukost med julskingssmörgås mm. hur gott? iiiihh.. sen var det dags att öppna första klappen, vilket jag hoppasde på skulle vara en ny telefon. vad tror ni jag fick? jo en ny telefon. så ett stort tack till mamma monica som var så snäll. sedan var det bara att hoppa in iduschen och sen fixa till sig .lite grann inför julfirandet hos mormor. vid 2-halv 3 blev vi hämtade och åkte till mormor för att kolla kalle anka, käka den goda julmaten, umgås och framförallt öppna mera klappar. Det blev en del klappar till oss alla och jag tror att alla blev nöjda och glada över vad dom tycktes ha fått, vilket är poängen med att ge julklappar. Så jag kan nog inte säga mer än att julafton detta året belv väldigt mysigt, och jag tckar även detta år för alla klappar som man alltid brukar göra.



RSS 2.0