musik får mig att må riktigt bra! (:

hej på er!
ny dag nya möjligheter, idag är det tisdag den 31/3 och imorgon är det redan ny månad, gud va tiden går fort ;s
1 april imorgon glöm inte bort att luras riktigt mycket då :) hehe! för det får man ju faktiskt göra då. och det ör riktigt kul när folk går på allt man ljuger om, själv är jag en sån person som är väldrig lätt lurad, så för mig är de ju inte så kul för jag kommer ju gå på allt som sögs ja xD haha! menmen ;)

har ni nån gång tänkt på va mycket musik kan göra? musik är en sak som verkligen får en på bra humör. och det finns ju massor av musik, så det finns ju alltid något för alla :) riktig bra grej de där med musik, jag diggar den grymt mkt.




the veronicas - untouched
riktigt skön låt som sitter som bergg i huvet efter helgen.. hehe!
I go ooh ohh, you go ah ah
La la la, ah la la la
...... iiihhh!!





metro startion - shake it
skön den med! hehe.. (:



 
erik vee - far away
en låt till som får mig på bra humör :)


skulle kunna sitta här hur länge som helst och bara mata in låtar som får mig på bra humör :) men du skulle bli ett så himla långt inlägg så det skulle ni mog inte orka med. hehe!
jag avsluat inlägget idag med en låt till... men tänkte skriva lite till först.
Dagen idag ser förövrigt väldigt lugn ut ska nog få lite mat i magen snart, hjälpa mamma med tvätten och sen får det nog även bli en promenad.
ni kankse minns att jag sa en gång i ett inlägg att vi inte har nått badkar här hemma, men igår fick jag höra en bra nyhet, det är bara ringa till vaktmästaren här och be om ett så kommer dom hit med ett, bra va? :) så mamma skulle göra de nu under veckan kanske. Äntligen lixom, kan louise få uppleva dom där mysiga studerna i badrummet igen, med levande ljus musik och bara slappna av i en timme, hur underbart är inte det?  iiihhh!

för övrigt så kan jag berätta för er att det har vänt nu, jag mår bra igen... har inte mått bättre än jag gör nu på länge tror jag. det känns underbart, och detta ska jag nog tacka alla min underbara vänner för, det är ni som har fått mig till att se på livet på ett annat sätt och fått mig att gå vidare. ett jätte stort tack till alla ni som fanns där för mig under den jobbiga tiden, jag älskar er allihop, ni är underbara! <3




sista låten för idag få bli den här:


 

30 seconds to mars - the kill


nu ska jag laga mat, haré bäst allihop. puss / lois *

glöm dina bekymer, imorgon kommer nya!

hejsan! 

blev ingen skola idag pga att jag och josefine skulle ner till skolan här i grums o prata lite. och nu är det bestämt, vi börjar till hösten. så vi får väl se om det blir något bättre här. inte för att den skolan jag går på nu är dålig eller så men det är så himla drygt att åka till stan varje dag när man bor i grums det tar sin tid och det finns mycket mer negativt att räkna upp men men vi får hoppas på förbättring nu till hösten iaf. 
träffade fanny förut på åsfjärden också. följde med henne upp i köket när hon bakade kladdkaka, vi skulle ha smakat på den men vi orkade inte va kvar tills den var klar, men den blev säkert jätte god fanny (; 

'

det bakas för fullt och josefine är grymt porrig i besöksrocken ;) haha! 

vad ska man hitta på idag då tror? 
jag funderar på att laga mat nu i allafall, hungern börjar smyga sig på mig. :) 
hör av er om ni har tråkig, nås på mobilen!! (:
pussssss / lois * 

ni är bäst, tack så mkt! <3

jag satt nyss o tänkte på va mkt stöd jag fått av alla på senaste tiden, det är helt otroligt att ni bryr er så mkt som ni gör. jag uppskatar verkligen allt ni gör.. det är så himla gulligt och snällt av er. Ni ska veta vad mkt bättre jag mår pga allt stöd jag fått av er. amanda dig vill jag verkligen tack extra mkt för du har verkligen hjälpt mig igenom det här varje dag varje minut varje sekund och jag älskar dig. tack för att du finns! <3



men en annan liten söt filur som även stöttat mig grymt mkt trots att vi inte kännt varann värst länge är andré, han ska ni ta väl hand om, han är en underbar kille som är värd det bästa han kan få. Han förstår mig verkligen när jag mår dåligt och gör allt för att få mig må bättre. André detta kommer driekt från hjärtat som jag säger nu, du är precis som en kille ska vara du förstår, du lyssnar, du hjälper och du finns alltid där.  tack så jätte mkt vännen, du betyder <3


- , 090329

hallo everybody!
nu är helgen snart över igen, det börjar nu närma sig söndagkväll och jag ligger hemma på soffan och bara mår. hur skönt som helst. orkar inte gör något speciellt men varför ska man göra det på en söndag, söndagar är till för att slappa på tycker jag, så därför tar jag insiativ till de och gör så :) hihi!  
hur som helst min helg har väl vart bra, fredagen blev tillslut hemmakväll ändå men mamma :) mkt mysigt. tacos, let's dance och massa godis o chips, på helgen är man värd att unna sig allt de där goda, för det är ju så himlans gott¨så man kan bara inte motstå. iiihh! (; träffade lite goa människor senare på kvällen också, sen blev det att somna till eva och adam, grymt bra filmer de där. (: sen hade vi då gårdagen även kallad lördag, den spenderade jag tillsammans med mamma i stan på förmiddagen/eftermiddagen vi inhandlade lite nya kläder skor osv, det kommer bild på de imorgon eller nått. riktigt nöjd över mina inköp, det blev ett par jeans, mjukisbyxor, en tröja, en tunika, mascara, skor mm... 
sen skulle vi få lite käk i magen och då fick det bli kebabhouse, och då passar ju inget bättre än att vi åt en varsin kebabpizza, gott vare! och tack till mamma för en trevlig dag på stan, och tack för allt jag fick!

min mamma är en ängel och jag älskar henne mest. Hon har stöttat mig så mkt nu på sista tiden och verkligen försökt att hjälpa mig med allt och det uppskattar jag väldigt mkt (a) <3 


hon är bra söt min mamma, iiihh! love ya <33



kvällen spenderades hemma hos felicia med massa folk, mkt trevlig kväll, slutade väl dock inte lika bra men men sånt som händer.. tur att de gick bra iaf med dig gumman <3
och nu är söndagen här och jag bara slappar jag, och vet ni en sak?,  det ska ja fortsätta med resten av dagen, det blir kanske spela bingolotto med mamma sen och kvällen får avslutas med van veteren.. mysig dag, och jag giller´t (;  

nu blir det film och mysa vidare i soffan.

puss & kram / louise


 



jag och mamma satt och kollade igenom alla gamla fotoalbum igår också, och titta vad hag hittade.. världens sötaste kort på mig och brorsan (; hihi! super söta ju (a) iiihhh!
du är den bästa bror man kan ha alex, du betyder <3

nej nu får de va bra, hejdå! <3 / L

090327, äntligen helg..

hejsan!

ny dag och nya möjligheter!
sitter hemma nu och funderar fortfarande på vad jag ska hitta på en dag som denna. känner inte direkt för att gå ut när man tittar ut genom fönstret ;s riktigt trött på all snö som kommer nu, jag som hade förhoppningar om att våren var på väg när nästan all snö hade smällt bort, men nejdå då kommer det ännu mera. usch och fy och blä, vill ha sommar o sol nu,nu,nu!! men det lär vi få vänta med innan vi får se det utanför fönstret..
Med tanke på vädret idag så skulle en hemma kväll med god mat och massor av mys inte sitta fel, det är ju let´s dance final idag så det kanske blir att glo den och äta god mat och umgås med mammsen idag ist för att gå ut o partaja.
men man hinner ångra sig många gånger på en dag, men det lutar mest åt det hållet nu kan jag lova. vad ska ni andra hitta på?

jag måste säga att det är mkt roligare att skriva nu igen, nu när bloggen är omgjord och så, riktigt nöjd blev jag med den nu faktiskt. :) super fin (y) iiihhh!
jag återkommer senare, nu ska jag käka glass och fundera på vad jag ska göra med mitt liv. vad gör man med det när man inte vet va man vill? hmm, bra fråga louise...
puss & kram, pilla lungt / louise *


bloggen är nu nyrenoverad!

hej på er!

som ni kanske ser så har nu bloggen fått ett nytt utseénde och det får vi tacka ida för, hon är min ängel och super bra på det hon gör! och det blev ju hur fint som helst, inte riktigt klart än men en förändring iaf och jag är hel nöjd. så åter igen ett stort tack till min lilla pingla ida :)..

idag är det torsdag och jag mår hyfsat bra ändå, lite små problem, ångest osv.. men det är bara gå vidare nu, kan inte gå runt o må dåligt och vara sur hela livet det funkar inte.. jag har tänkt mkt den senaste tiden och jag är från och med nu en helt ny människa, nya planer, ny framtid framför mig. Jag ser allt med lite andra ögon. dagen idag har vart mkt slapp, imorgon blir det sista skoldagen för den här veckan sen var helgen här igen, mkt skönt måste jag få säga..
nu är frågan vad man ska göra av helgen, ska man ut o roa sig med folket eller ska man ta en lugn helg för en gångs skull? ja det får vi fundera en stund till på, och imorgon får vi svaret. :) hehe!



måste faktiskt skänka bort lite av mina tankar på robban också, han har vart i branäs idag med skolan och han har förstört sin svanskota, vilket inte är så himmla bra. jag lider med dig vännen och hoppas på att det blir bra snart igen. <33




men nu börjar klockan rinna iväg här och det börjar bli dags för film och sovtajm, det låt helt underbart det att få krypa ner i sängen och somna till en film så det är precis vad louise kommer gör nu inom en snar framtid ;)
så jag säger godnatt till alla godingar där ute, sov gott och dröm sött!
puss & kram / lois *

tisadag den tjogofjärde mars..

tjenna!

sitter i skolan nu nyss kommit hit typ, blev massa förhinnder i morse och massa saker som kom i mellan så kom inte iväg föräns vid 11. men nu är jag här och är svin hungrig, får se hur länge jag orkar stå ut med att vara så hungrig, missade ju lunchen men det va inte så gott ändå enligt joss och dom så de spelade ju ingen roll.

går dagen spenderades hemma i grums. alltså ingen skola. men det var pgv att jag och josefine skulle ner till gymnasieskolan i grums och prata med studievägledaren om skolbyttet. vi får besked på torsdag hur det blir med det, men får hoppas på goda nyheter på torsdag. det skulle ju inte vara fel med några såna just nu för allt annat i mitt liv är just nu åt helvete, bara problem jämt och ständigt. menmen sånt är livet och nu lägger jag allt sånt bakom mig och umgås och lägger ist ner all min tid på mina underbara vänner. tur att jag har dom <3
efter besöket på åsfjärden knallade vi hem till mig och jag lagade mat åt mig och joss, det fick bli pommes nuggets och b-sås, supert gott :) (y) och även josefine var himmla nöjd med maten tror jag? :) hihi! tur det iaf..
sen kom rebecca och vi spenderade resten av dagen tsm med henne, blev några ärenden här o där, taxi hit och dit :) hehe! sen blev det borgvik och hämta hö åt hennes häst, träffade amanda mkt trevlig. <3 sen vidare in till stan sen hem till grums igen. Vi avslutade kvällen med att köpa mat åt henka och åkte till slottsbron med pizzan till han, men då hade han åkt iväg med magnus och skulle käka men vi stoppade han för vi hade ju köpt med åt han så snälla som vi är :) och åt den gjorde han xD som tur var!
Det blev mkt deeptalk igår mellan mig och rexx, jag finns alltid för dig gumman! kommer stötta dig igenom de här ända tills dagen då du mår prima :) <3
året 09 vekrar inte bli mkt bättre än det gågna året tyvärr, :/ inte som det ser ut nu. men vi kan ju alltid hoppas på en förbättring.

Idag får vi se vad man ska hitta på, blir kanske att träffa rebecca en sväng idag också, min lilla stjärna de..
nu orkar jag inte skriva mer, återkommer kanske senare. 
puss och kram / lois*

lördagkväll, och vad ska man göra?

hejsan! 

sitter hemma i soffan nu med mamma jari leif amanda och brorsan nyss kollat hockeyn. färjestad-skellefteå riktigt bra match, färjestad vann stort med 6-0 riktigt utklassning. det är lördagkväll och vad ska man hitta på tro? någon som vill hitta på något så är det bara höra av sig..

igår blev det utgång med josefine, vi skulle till slottsbron till masen men när vi väl kom till slottsbron och hade gått och yrat på duvåsen en bra stund så hör vi att festen är slut och klockan var bara 21:00 då. ;s hehe! barnkalas eller? håller med mulle jag! så det var bara vända och gå över hela duvåsen igen, då möte vi massa folk och drog med dom tillbaka till grums ist, det blev så att vi hamnade hemma hos anton och folk blev det och kul hade vi ändå tillslut. en mycket lyckad kväll måste jag säga trots allt. den tackar vi för! :) <3
och mycket folk man inte träffat på länge kom så det var kul att få festa med er igen.





allt verkade för en gång skull börja bli bra igen men de tog inte länge innan vi var ovänner igen, men vill du att det ska vara så här mellan oss så är det upp till dig, jag orkar inte bry mig om dig längre du gör va fan du vill nu..
Ha det så bra med nya tjejen, haha! skrattretande ;s

nu blir det makeup och sen ska jag försöka på tag på min älskling josefine, för idag blir det nog repris på igår hade vi prat på igår iaf, får se hur det blir..
ni får ha en fortsatt trevlig lördagskväll gott folk!

take care / lois *

- 180309

tro inte att jag var så duktig o skrev texten själv i förra inlägget, hehe! det är att en låt text. men den passade in bra som bara den. aja här får ni låten iaf....




det blir nu dusch och fix, för att sedan ta en lång härlig promenad i vårt vackra fina vårväder som äntligen kommit hit till grums. det ska bli så skönt!
pilla lungt / lois *


jag älskar dig jocke, glömm inte de! <3

Allt är så tungt just nu, nu är man singel igen men längtar varje dag efter att ett under ska hända och du ska be mig komma tillbaka. jag väntar på dig älskling. och glömmer aldrig tiden med dig. du är underbar! <3

Yeah, jag minns varje stund, första gången som vi sågs och du pussa
mig på mun. Ey, hjärtat klappa sönder alla gånger som vi älska, du
smekte mig i håret, baby, vilken känsla!
Varje dag tillsammans, vi byggde ett liv, men du lämna mig ensam
kvar och högg i ryggen med en kniv. Ey, kudden känns tom, och
dagarna känns långa, hatar att vakna ensam, att aldrig kunna somna.
Kan inte sova heller, vill inte sakna dig. Hur mycket jag än vill, så kan
jag aldrig hata dig. Jag kramar min nalle, och tänker på dig.
För hjärtat känns tomt, fan jag längtar efter dig!
Ser du stjärnor som lyser, jag tänder dom för dig.
Fäller en tår, och jag tänker på dig. Ey, dag efter dag,
jag har väntat och väntat, flämtat och kämpat,
med blod på min penna. Minns dina läppar, ditt hår
och din kropp, men sedan kom den dagen då du måste
säga stopp. Finns ingenting kvar, men jag hoppas och ber,
fan, jag hoppas och ber, bara hoppas och ber.
Att du ska bli min igen, att dagarna ska komma.
Att jag får ha dig brevid på kvällen när jag ska somna,
men vill du inte mer, så har jag kvar våra minnen,
jag ser dig i varje stjärna som lyser på himelen!
Du kom, men du gick, fan du lämna mig kvar.
Sov med ena ögat öppet, för snart hämnas jag.
Passerade timmar, minuter, sekunder.
Du högg mig i ryggen och livet gick under.
Yo, alla dagar som gått, alla dagar du sårat mig och alla nätter
jag väntat, beredd på att förlåta dig, man måste greppa
fakta, du vet jag älskar dig. Från en svan till en anka,
jag blev kär i en alien.


             



riktigt dålig update..

hej på er!

Nu var det ett tag sen jag skrev och det har berot mycket på att jag inte har haft tid eller kunnat skriva. men nu är jag tillbaka och jag ska försöka hålla mig uppdaterad varje dag nu hädanefter. :)
som ni kanske kommer ihåg att jag frågade hur man fick ut ett klipp från youtube till bloggen och detta fick jag ju naturligtvis hjälp med, tack så mycket för det. :) (a)

idag är det måndag och en ny vecka står framför oss. blev ingen skolan för mig idag för jag känner mig fortfarande sliten och trött efter helgens bravader. dom vill jag tacka jätte mycket för, jag hade roligt som bara den och det var trevligt att träffa folk man inte sett på hur länge som helst. det får vi ta och göra om, tack till dig också pontus som hade festen ;p det blev en lång natt i lördags med festande och skaka rumpa, kom i säng vid 8 på morgonen och fick sömn i alla fall 2 timmar sen vare inge mer sömn på den möran. hehe! som ni förstår så bestog min söndag av massor av godis och film och mys med älsklingen. var så sliten och trött igår så ni anara inte.

inget studiebidrag får jag heller denna månaden :/ måste börja sköta skolan nu ordentligt. denna vecka kommer nog bestå av en hel del pluggande för mig. måste jobba i kapp lite nu med de ja ligger efter i. så denna vecka kommer nog minst sagt att bli jobbig och slitsam för min del, inte nog med att jag har massa pluggande att gör utan vi går till 4 varje dag också och är inte hemma i grums förän 5, jippi vad kul! INTE ;o.. menmen sånt är livet och det är bara att tänka positivt och se framåt ist. inte alls länge kvar tills lov igen tex. 
men nu ska jag inte skriva mer, nu m´blir det make up och sen promenad. ska bli skönt att komma ut i friska luften ett tag. ha en bra dag allihop
. puss och kram / lois  

RSS 2.0