planerna planeras..

nu är vi grymt taggade på sälen kan jag lova, tankarna går och vi planerar för fulla muggar. stugan bokas denna veckan och jag är så grymt taggad så in anar inte, fyfan va kul vi ska ha.. Har längtat så till att detta ska bli av. Nu är vi ute i skapligt god tid men det märkte vi att det behövs stugorna är snart slut finns typ 5 st 10 bäddars kvar så där ser man va dom går åt fort. Men det kan man ju förstå också när det är sportlovet vi åker på. Nu ska vi bara samla ihop ett gäng som är spikat och klart. Är det nån som känner sig taggad så hör av er vet ja, det är alltid kul med mer folk. :)

JAG KAN KNAPPT BÄRGA MIG JAG VILL HA MARS MÅNAD NUUUUU!!! ;D;D

SÄLEN 2010 vi kommer.. tagga tagga tagga brudar.. :)

jag är såld på hennes konst!!!


jag har suttit som spikad framför datorn nu sen jag vaknade och jag kan säga er att jag fastnat riktigt ordentligt för sandra forsmans konst eller som hon själv kallar sig kan dee.. helt sjukt va snyggt det är, tycker jag iaf. JAG ÄR HELT SÅLD ASSÅ! fan va ja diggar denna tjejen, hoppas hon går långt med sina drömmar. All lycka till henne.



 



en del av hennes ursnygga tryck, (a) jag bara älskar dom!

tänk ja drömde en natt...

nk er att alltid gå runt och veta att man kan göra pericis vad man vill för pengar är inget problem, förstå vilken lättnad det hade varit. Jag har alltid ända sen jag satt i sandlådan drömt om att få bli känd på något sätt. Det skulle inte behöva vara att stå i centrum och alltid synas för det har jag ingen andledning till att göra. men att bara kunna få vara känd på något sett hade varit super kul. Jag har en dröm om att nån gång i livet slå igenom stort, på vad vet jag inte men det skulle kanske kunna vara foto pga att jag går media i skolan. Jag får en grund på vad och hur det ska se ut vilket är en bra bakgrund. Jag är en tjej som älskar att ta kort, jag tar ofta kort på allt mellan himel och jord och jag är extremt duktig på att ta kort på mig själv, hehe!

jag satt nyss och kollade igenom alla nominerade till blog awards, bara en sån grej hade ju vart super kul.. Tänk att slå igenom stort på att sitta här och förmedla till er läsare vad man själv tycker och tänker om saker och ting eller kanske till och med bara vad man gör på dagarna.

Lätt som en plätt! Drömmar finns det gott om i livet, och har man tur kanske det slår in även för en själv en vacker dag. Keep on dreaming, dream on dream on dream ooonnn...


blev sjukt sugen på att fota nu, fan va kul...
JAG VILL HA EN SYSTEMKAMERA NU... ;p

love / Louise





regn och rusk

hej på er,

precis hemkommen från skolan nu och la mig direkt vid datorn, hehe! ovanligt ;)
idag har jag inga planer på vad som ska ske, mer än att malin skulle komma upp och umgås med mig lite, det var ett tag sen kan man ju säga. så de blir ju lite mysigt. annars suger vädret, det är kallt och ruggigt, bläää för hösten. det enda som är mysigt är att när regnet öster ner på utsidan kan man mysa ner sig inne med levande ljus o bara må gött :p det gillas, är en liten mysbrud ja. älskar mys i massor (a)

känner att ja inte har ett piss intressant att skriva just nu, ska iaf få låna boken män som hatar kvinnor sen vilket ska bli riktigt kul o läsa, se om den är lika bra som filmen. brukar ju ofta va så att böckerna är bättre men vi får se. ligger o väntar på att få maten serverad nu börjar bli lite hungrig.

ni får ha en trevlig dag.

love / Louise

helgen som gått!

hej på er!

var en till helg redan slut, gud va det går fort..
Fredagen bestod av lugnt hemmaslapp till en början men blev otroligt fest sugen senare på kvällen när musiken satte sprätt på mig så ja fixade mig lite snabbat och tog sedan sju bussen in till karlstad och hoppade sedan på 3:an och åkte till sara på sunstad. Där var även ida. så det blev en trevlig kväll tsm med hagfors brudar och ida såklart.

 


ni får mer bilder från fredagen sen hinner inte riktigt det nu, det var för segt. 

Lördag morgon tvingade ja mig upp vid 9 för att ja skulle med mamma och mormor till arvikamarten, det var trevligt men vädret var inte det trevligast kanske, gick runt med vinterjacka och jag frös nått så otroligt mkt så mamma köpte ett par vantar åt mig (a) det blev äben en hel del marknads godis vilket jag gillar väldigt mkt :) 
Kom hem runt 4 då vare bara krypa ner under täcke och mysa och försöka värma sig från höstkylan som var utanför dörren. Så det blev en lugn lördagskväll vilkeyt var riktigt uppskattat från min sida.

Nu är söndagen här och jag har nyss käkat mamma pastasallad, urgott! Nu sitter jag och väntar på att malin och hennes syster ska komma o hämta mig för vi ska in till karlstad och träffa ett medium, kan bli riktigt spännande. Det är vi och några tjejer till, återkommer om hur det var imorgon eller kanske ikväll.

Hoppas ni haft en bra helg, min var helt okej!
puss / Louise


höst och kallt, brrr!

hej!

fredag eftermiddag och jag vet inte vad jag ska göra idag ;s fy va tråkigt...
I skolan idag har jag och felicia vart iväg på stan iaf och gjort ett moderepotage om höstens kläder, skor och smink.. Det var jätte roligt. Butikerna fick plocka fram en typisk outfit i deras sortimen som jag sen sätte på mig och detta fotade vi, hur kul som helst och va snyggt de blev ;o nu har man fått lite insperation till höstens mode vilket är riktigt bra.. blev riktigt sugen på att införskafa mig en helt ny garderob med bara höst kläder, hur mysigt vore inte de? :) tyvärr går ju inte det men ska att se till att få hem en del nya mysiga kläder, skor och accesoarer nån dag ;p

imorn bär det iväg till arvikamarten en sväng på förmiddagen, i vilket sällskap har jag inte riktigt bestämt än men får se om det blir med mamma mormor o morfar eller felicia hennes syster o deras familj men det återstår att se.

nu ska jag se om det finns nått att hitta på idag..
Ni får ha en fortsatt bra fredag allihop :)
puss & kram / louise



bjuder på den! ;) <3

RSS 2.0