in the ghetto

spelas nu högt i högtalarna och jag sjunger med som vanligt, nog tur ingen hör mig nu :pjag kom hem för ungefär 25 minuter sen och har redan hunnit med att slänga i mig lite mat och packa inför morgondagen har till och med hunnit med att kolla facebook, mig är det spid i dag.
ska nämligen ta bussen till en kompis vid 6 så därför jag har stressat mig igenom allt detta.

dag 2 avklarad på praktiken också, jag och ida håller på med ett eget projekt som kommer att sändas i radion så småning om, det ska bli kul att se hur slutresultatet blir. Jag kan säga att det är verkligen inte samma mediatänkande som på skolan som gäller utan nu är vi uppe på mycket högre nivå och det är riktigt svårt ibland att komma med egna nya ideér. men vi kommer nog ha lärt oss en hel del efter 5 veckor vilket känns riktigt kul. det är väl det en praktik är till för eller vad säger ni?

nu ska jag läsa lite bloggar innan det är dags att gå ut till bussen igen.
Hoppas ni haft en bra dag i det super härliga vädret, nu har det dock börjat regna :/
men vi hoppas på fint imorgon igen.


dag 1 på praktiken

hej!

Jag är nyss hemkommen från praktiken, har precis slängt i mig lite mat och tänkte nu belöna mig själv med en film eller något i den stilen. Jag är riktigt trött och sliten trots att vi inte haft det alls jobbigt idag.
Jätte trevlig personal på Karlstads nya radio och jag och ida fick även en ny lite kompis.


Visst är hon söt lilla Ebba :) hon är så liten så man vet inte vart hon tar vägen ibland. så man får vara vaksam nu i 5 veckor så man inte gör illa henne.


det här är vad jag och ida har gjort idag, vi har vikit mappar och fyllt med informationspapper. så som sagt det har varit ganska lugnt idag.

Men nu ska jag lägga mig och vila en stund och ringa min pojkvän.
Ni får ha en fortsatt fin måndag.

oj här var det tomt!

hej på er!

jag får väl börja med att be om ursäkt för att jag vart så frånvarande den sista tiden, men för det första så har ju vädret blivit helt underbart ute så man vill ju inte sitta inne vid datorn då precis. sen så har det hänt mycket annat som gjort att jag inte riktigt haft tid. men känner att det är dags att börja skriva av sig lite igen.

men söndag idag iaf och den ser riktigt lugn ut, ska ta bussen till min pojkvän om drygt en timme och där blir det massa söndagsmys sånt är jag riktigt bra på. hehe!
ida var även här på besök igår, måste säga att det var riktigt härligt att hon kom hit jag har inte träffat henne på hur länge som helst så det var trevligt. Vi grillade iaf och kollade på körslaget och bara myste framför tv:n med mamma. sen somnade vi även till emil i lönneberga, han är ju för härlig den lille pojken.

Just de ja, igår så var jag även på barnkalas. Jag, felicia och malin var med och hjälpte till på lowas 6 års kalas. det var massa barn, paket, glass, kakor, bullar och massa gott humör. vi var lekvärdar så vi hittade på ett par klassiska barnlekar som man själv lekte när man var liten och sätte igång dom allihop.
hade med min systemkameran dit men det blev inte så mkt kort tagna det var fullt upp att hålla koll på alla ungar. hehe!

men nu ska jag runda av, dags för att göra mig klar nu. praktik imorn också, jag och ida laddar hårt nu för Karlstads nya radio :p

man kan söga att denna låten sitter så klistrad i min hjärna efter gårdagens körslaget :D hehe! Men den är riktigt skön! han har gjort många sköna sommarklassiker ted gärdestad.RSS 2.0