söndags planer

hej!
söndag nu då och endast 4 dagar kvar till branäs, nedräkning pågår för fullt, hehe!
hann inte direkt med någon uppdatering igår, eller jag va lite för lat för att orka skriva. men jag spenderade kvällen/natten med felicia och malin iaf. vi låg inne o hade lördagsmys hela kvällen kollade på melodifestivalen såklart och sen kollade vi på knocked up som gick på 3:an. skulle egentligen sett luftslottet som sprängdes igår också men vi deckade allihop i min säng så vi får se den idag ist.

sen blir det nog lite bakande också, jag och felicia ska göra pizzabullar som ska tas med upp till branäs. sen blir det nog även lite solning idag också, det vore väldigt skönt.

har inte så mkt mer att säga, vad som händer ikväll vet jag inte än. om jag åker till andré eller om ja stannar hemma. de får vi se.



fredagsmys!

blev kvar i stan ganska länge, blev träningspass i en timme och sen gick jag och ida upp till skolan och fotade i studion som jag nämde förut. vi ville få lite fina bilder till bloggdesignen så vi spenderade lite extra tid på skolan idag.

tog iaf 17:00 bussen hem till grums, var hemma vid 18:00 och då slängde ja i mig lite mat snabbt och nu ligger jag här bara och softar med datorn i knät. är riktigt trött, känns som jag är sjuk. riktigt hängig och slö faktiskt.

kvällen ska jag spendera med min goding, tar bussen hem till han om en stund. då bjuds det på tacos och sen får det bli massor av fredagsmys med masso gottigheter. hoppas bara att min pojkvän godkänner mina planer (a), annars får han göra som ja säger ändå, har inte ork till nått annat idag, vill bara krypa ner under en filt och mysa framför tv:n (a)

ni kan få några smakprov på studiobilderna också som avslutning,

 




sådär blev några av dom! :)

börjar lovet med att gymma!

sitter i skolan nu, slutar om 10 min då ska jag och ida gå till njoy och gymma en stund. ska bli så skönt att få ta ett träningspass. efter det så ska vi gå tillbaka till skolan och fota lite i studion, vi tänkte att vi skulle försöka få till lite snyggare billder till bloggen. så vi får se hur det går med det.

ikväll vet jag faktikskt inte vad jag ska hitta på, felicia ville att jag skulle vara med på vinkväll men vet inte om jag vill de, känner för att spara pengarna till branäs nästa vecka.

går ju även på lov nu om 10 min, och det kan jag lova er att det sitter jävligt bra nu. ska blir så skönt.
Jag är även väldigt taggad på BRANÄS nu kan jag lova, fan va kul vi ska ha..

nej nu ska jag avsluta, fick bli ett kort inlägg nu. hörs ikväll!

  





va bara tvungen att slänga in dom här också, gud va små vi ser ut ;D hahaha!


halebop

skulle fylla på min mobil från halebops hemsida förut med 200 kr för att mina gratis sms hade gått ut, tror ni inte att det blev nått cp då så de ladda dubbelt ist så de drog 400kr ist för 200. men ett plus var ju att jag fick 130kr extra :D så nu har ja 530kr på mobilen så nu jävlar kan ja ringa om ja vill :D

nu måste ja tyvärr sluta för ja håller på att kissa ner mig ;) haha!
ska käka semla snart också, andrés mamma har vart snäll o köpt en till mig (a) mums!


feber på G tror jag..

hej!
idag vart de skolan som vanligt, de va riktigt jobbigt idag trots att vi hade kort dag. kändes som jag hade feber hela skoldagen :/ vill inte gå och bli sjuk nu. men ja klarade mig igenom dagen ändå.
nu sitter jag hemma och har nyss slängt i mig lite mat så nu funderar jag på att ta ett pass med styrka för mig själv. efter dansen igår kände ja verkligen att ja måste börja träna ja vill bli starkare och framförallt få snyggare kropp och bättre kondition. så det får nog bli ett pass nu till lite skön musik.
vi har uppvärmning på dansen till en riktigt skön låt faktiskt, kan lägga upp den lite längre ner.

fick mig lite nya kap igår också kom jag och tänka på nu när ja sitter här i min nya sköna tröja. köpte en tröja och ett linne bara dock men det är alltid kul med något
nytt.

   

                          
både tröjan och linnet är från gina tricot, riktig vårfärg är det på dom också. riktigt nöjd! :p


som avslutning får ni låten :) riktigt skön låt faktiskt.. ni kanske redan har hört den men men..



ha en bra dag, ni får nog en kvällsupdate senare kan jag tänka mig.


kvällsdags!

nu har jag dansat och kört styrka, hur skönt som helst.
tog 22:00 bussen hem till älskling och nu har vi duschat så nu är det snart dags för sängen.
tycker så synd om han, han har gjort nått konstigt med knät så han kan inte gå, han får hoppa på krykor stackarn.

måste berätta en sak, jag har världens underbarast pojkvän, han hade köpt en ros åt mig som ja fick när jag kom hit. så söt är han! (a) <3


Jag älskar dig! <3

godnatt på er!

godnatt!

nu har jag förflyttat mig hem till pojkvännen, tog 21:11 bussen från grums till vålberg, så nu har vi nyss käkat kvällsmat, varma mackor blev det. ska vi krypa ner i sängen nu och kolla tv tills ögonen demostrerar. hehe! om det finns något att se på vill säga. är väl bara skit som vanligt.
satt o sappa lite bland kanalerna förut och såg att det var en jätte hemsk dokumentär på 5:an om några systrar som hade för mycket hud. det var riktigt hemskt att se på så jag fick lov att byta kanal.

kännde för att uppdatera lite men nu är det nopg dags att säga godnatt.
puss&kram

vad händer med Grums?! :s

ska man inte kunna gå ut längre utan att va säker? det händer alltid nått äckligt i grums, misshandel, skottlossning mm. idag knivskars en man i grums vid 13:00 tiden utanför en villa i grums. det är ju sjukt!
jag som tänkte gå ner och sola, vågar nog inte de nu :o haha!


Man knivskars utanför villa i Grums

GRUMS: Gärningsmannen på fri fot

UPPDATERAD: En man knivskars på tisdagen på parkeringen utanför en villa i Grums.
Gärningsmannen var vid 17-tiden på eftermiddagen fortfarande på fri fot.
Mannen rispades med kniv, men uppges ha klarat sig med lindriga  skador.
Mannen rispades med kniv, men uppges ha klarat sig med lindriga skador.

Polisen fick larmet om händelsen vid 13-tiden på tisdagen. En man hade blivit knivskuren på parkeringen utanför en villa i ett bostadsområde i Grums.

Mannen blev enligt polisen rispad i ansiktet och på ryggen, men han ska enligt uppgift inte vara allvarligt skadad.

Den misstänkte gärningsmannen sågs lämna platsen i en mindre mörk personbil. I bilen uppges ytterligare en person ha funnits.

Ett flertal polispatruller deltog under tisdagseftermiddagen i sökandet efter gärningsmannen. Ett område kring villan spärrades av för teknisk undersökning, och polisen genomförde dessutom dörrknackningar i området.

Vid 17-tiden på eftermiddagen hade ingen gripits för dådet.

Polisen rubricerar i nuläget händelsen som grov misshandel.

 

nu ska jag iaf äta fruktsallad som mamma håller på att fixa till, mums!


jag är duktig!

nu har jag pluggat som bara den, har blivit klar med tre uppgifter och lämnat in, känner mig riktigt duktig nu så det blir att belöna mig själv med att sola sen, det är ja verkligen värd nu.
men nu måste jag nog gå upp i köket och laga mig lite mat. Börjar bli riktigt hungrig, magen skriker efter mat, så jag får väl lyda..

riktigt fint väder också idag, och det SNÖAR inte för en gångs skull, inte speciellt kallt heller idag, skönt!
vem är inte trött på snö nu lixom, vill bara att det försvinner och att våren och sommaren kan komma ist.




denna låten spelas högt i högtalarna nu, rätt skön faktiskt man blir glad av den, eller iaf jag blir det. :D

blev ett litet inlägg till, men nu måsta jag äta mat.
ha en bra dag!

hej!

blev inget göteborg för min del, vaknade imorse med en väldig spränghuvudverk så jag valde att stanna hemma och plugga ist, jag har ju som sagt6 en hel del att göra denna veckan. började morgonen med att se två program av blåsningen som jag hade missat och nu sitter jag här och skriver och ska nog börja tänka på pluggandet.

idag har jag inget annat än plugg planerat faktiskt. får väl se vad dagen har att bjuda på. ska jag vara ärlig så har jag nog inte tid att göra så mkt annat. men en 20 minutare i solariumet vore inte fel idag, det kan vi nog hinna med.

vill tack min pojkvän för det han skrev på sin blogg igår om mig, det var jätte gulligt verkligen (a) du är helt underbar! <3



Jag älskar dig! <3

måndags kväll

nu är jag hemma igen efter att ha vart i badhuset i Vålberg med pojkvänen. amanda, erica, mansi, svensson och brorsan. känner mig ganska trött och sliten efter det. så nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med andré, sätta på en film och mysa lite med godis så där innan läggdags.

imorgon ska vi till Göteborg med klassen för att gå på något utställning eller vad det är och sen ska vi göra ett repotage om det tror jag. Men etfresom det har vart sånt snöoväder nu på sistonde så är det inte säkert att tåget går imorgon och då blir det skolan som vanligt ist, det är nästan så att jag hoppas på det, drygt att åka till göteborg.

men nu är det dags att inta sängläge, godnatt!

plugg plugg plugg

denna veckan består endast av massa plugg. har en hel del uppgifter att få klart tills nästa vecka. inte allt för taggad på att sitta hela veckan och plugga men vad har man för val?! men får väl stå ut nästa vecka är det ju sportlov så jag står nog ut med en veckas hård pluggande.

på  sportlovet ska jag och ett gäng åka iväg till branäs, för skidåkning och festande. kommer bli super kul hoppas ja. inte alls länge kvar nu och nu är jag taggad kan ja lova er. vill bara att det ska bli sportlov nu..
första åket i skidbalen klommer bli värt att minnas och det kommer nog bjuda på en hel del skratt, inte stått på ett par skidor sen 2008 :D så det kan nog bli roligt.

men nu måste jag kila, ha en bra dag!

Avenged Sevenfold

nu har jag precis kommit ur duschen, blev en varm och skön dusch med älsklingen. han stannar kvar hos mig inatt också så. det blir myskväll frsmför tv:n. får mysa till det med lite levande ljus och bara må gött.
imorn är det skola igen vilket är mindre roligt, börjar dock inte förän 10:40 så de är ju skönt.

vill tack min ida ännu en gång för att hon fixade min design, jätte snällt gumman! <3

fick reda på en mycket rolig nyhet förut också, som vissa av er redan vet så dog ju trummisen i avenged för inte så länge sen, men hade fått ett medelande på facebook förut där de hade skrivit att de hade skaffat en ny. de hade frågat Mike Portnoy och han sa att det skulle vara en ära för honom att ersätta jim.
tror ni jag blev glad, nu kanske det finns en chans att man kan få se dom på metal town till sommaren ändå. kanske inte så stor chans men man kan ju alltid hoppas. det vore mitt livs största upplevelse om det skulle hända. (a)





se där ja!

nu är bloggen fräch och nydesignad by Ida Hallén :D
nu blir det roligare att skriva igen, men nu ska jag käka pizza, ska bli sååå gott. jag är vrålhungrig nu så ska kila.

lots of love .. / louise

ida är bäst!

nu har jag ny design inom kort :)
ida har lovat att hjälpa mig sen så den kommer snart upp.
ida du är bäst, tack för att du är så snäll och hjälper mig. <3



puss .. / louise

helgen..

då var det söndag och helgen är snart över igen. just nu sitter jag i min brors säng med datorn i knät och bara tar det lungt tsm med amanda andré och brorsan. Vi sitter här med en varsin dator, ska jag vara ärlig så ser det väldigt nördigt ut. vi var iväg till ica nyss och skulle köpa godis och cola och efter det så kände jag verkligen att ut ska inte jag mer idag i onödan iaf, det är svin kallt.
men funderar iaf på att ta en 20 minutare i solariumet sen iaf, det vore gott de.

igår skulle josefine och felicia och lille liam ha kommit upp till mig och kollat melodifestivalen egentligen men de hade ingen skjuts så det blev bara jag amanda och malin. blev även en 20 minutare i värmen igår med och det var verkligen skönt när det var snöstorm och iskallt ute. 

nu ska jag sätta mig o nörda med lite spel på facebook ^^ hehe! 

pusss .. / louise :*
 


@ felis place

blev väldigt kort dag idag, 1 h 30 min bara.
nu sitter jag hemma hos felicia med henne emma o sofia, sitter o snackar massa skit och bara väntar på att tiden ska gå. klockan halv 3 kommer malin in till stan för då slutar hon och vid 3 kommer josefine. då blir det en tur på stan som jag nämnde förut.

hade inte så mkt vettigt att skiva men kände bara för att uppdatera lite (a)

 

kan ju visa er detta i brist på annat att skiva.
bikinin ska lätt beställas inom kort, tycker den är så ortoligt snygg. får bli nån av dessa färger inte riktigt bestämt mig än men gillar båda två väldigt mkt.

men nu ska jag kila, ska ta en cigg och bege mig tillbaks till soffan.
ha en bra dag..
lots of love.. / louise :*


snökaos..

jag måste ju säga att det inte var ett dugg kul att vakna upp idag o se att de är ännu mer jävla snö utanför fönstret. ska det aldrig sluta snöa ut? :s jag är så himla trött på snö nu så det är inte sant, vill ha sommar och sol nu ist.

hur som helst, idag slutar vi halv 12 då blir det en tur på stan med felicia, josefine och malin. vi ska mest med för att josefine ska köpa grejer till sin lilla son liam. och ikväll blir det fredagsmys hemma hos josefine, kolla lets dance, käka pizza och en massa smått och gott. mums! kommer nog bli mysigt!

missade bussen nyss också pga mina jävla linser som krånglade så va tvungen att byta dom...
men nu ska ja fortsätta kolla vakna med the voice och sen kila ut till nästa buss.

lots of love ..  /louise


en evig längtan!

ja kom på att jag ville berätta om att metal town och vår göteborgsresa 18-20 juni är så gott som klar bokad, nu väntar vi bara på spelschemat ska komma upp på metal towns hemsida sen kan vi boka, jag längtar så himla mkt dit just nu så det är inte klokt. Jag vill bara att det ska vara sommar sol och juni månad nu.

josefine som är världens bästa har fixat ett hotel som vi ska bo på, det var det billigast alternativet vi kunde hitta och jag kan säga er att jag kommer inte ångra en sekund att jag la pengarna på det,  det kommer absolut vara värt det. Att få fira sin 18 års dag i göteborg med sina absolut bästa vänner och med ett sånt boende och hur bra musik som helst kan nog inte bli bättre. Alla uteserveringar och korgar, nej jag blir helt galen bara ja tänker på det. Jag vill dit nu nu nu...

här har ni rummet vi ska bo på:



Standardrum
Rummen är fräscha, ljudisolerade med modern design. Standarden är hög; det finns kaffekokare, klimatanläggning, trådlös internet, strykjärn, hårtork, minibar, läsmagasin och safety-box i alla rum.
I våra rum finns två sängar, vilket betyder att de kan bokas antingen som enkel- eller dubbelrum. Tänk på att ange om du vill ha badkar eller dusch vid incheckning.

Bekvämligheter:
Förvaringsbox på rummet
Minibar
Strykbräda och strykjärn
Hårtork
Vattenkokare för kaffe/te
Månadsmagasin
Bredbandsuppkoppling
Luftkonditionering





jag kan knappt bärga mig, det här kommer bli mitt livs bästa 18 års firande..



GE MIG JUNI OCH SOMMAR!!!

/ louise :*


Svenska spel!

godmorgon!
nu sitter jag här vid datorn och tänkte att ja kan ju ändå skriva när ja sitter här. Är iaf nyduschad och sitter nu och äter smörgås med skinka och räksallad och ett glas juice till det, mums!

är inte i skolan idag heller, jobbar hemifrån för att jag har en mindre rolig mensverk idag och som ett plus på det så har jag även en riktigt go träningsvärk sen igår. Fast de är ändå gött då vet man att man kämpa på bra.

men nu till dagens största fråga, Svenska spel, vad är de för skit egentligen?



jag och min pojkvän fick lite lotter i alla hjärtans dag present av hans mamma, så vi vann 100kr. vi lämnade in dom och hämtade ut nya och de hände samma grej igen och igår var det tredje gången gillt vi hämtade nya lotter. tror ni inte att vi vann 100kr igen, Joda de gjorde vi.
Finns ens chansen att vinna mer på en *ävla lott från svenska spel? jag börjar funderar faktiskt. men vi får väl hämta nya sen och hoppas på större vinst denna gång.

nu ska jag PLUGGA, det är verkligen behövligt. så resten av dagen finns jag nog in satt i denna dator och bara plugga pluggar och pluggar... Förhoppningsvis! ;)

lots of love / louise
:*

onsdag!

skolan nu, är en lång dag idag, slutar 16:00. Efter skolan ska en hel del saker göras med brudarna, det ska käkas mat, sola, bara mysa på stan och sen 20:15-21:15 är det dans. kommer ha en sån otrolig träningsvärk imorn känner jag på mig nu, på idrotten om en stund ska vi gymma efter schemat vi gjorde förra veckan och sen blir det styrka på dansen ikväll. Min kropp kommer vara helt död imorn. hehe!

igår var jag på ikea med mamma, det blev en del nya små saker till mitt nya rum. Blev en ny lampa, massor av ljus, ljuslycktor, dekorationer, påslakan och en barstol till mitt sminkbord osv.. Försöker få till en riktig mysfaktor i mitt rum och jag tror jag börjar få till det som jag själv vill nu.

Och sen vill jag bara informera er om att jag har namsdag idag så ett grattis till mig idag kanske?! (a)

/ Louise :*


jag gör ett nytt försök..

nu är jag här igen, vet inte hur många gånger ja har börjat skriva och slutat och börjat igen. kanske dags att bestämma sig om man ska ha en blogg eller inte.
Men man lixom tappar suget att skriva ibland och då skiter man i de totalt. Men vi gör ett nytt försök, kanske ska ändra designen som en ny start..

annars så mår ja bra, missade bussen imorse så jag fick stanna hemma för min mentor idag om jag lovade att plugga flitigt hemma, ska göra ett försök med de snart iaf ^^ senare ska jag nog träffa andré en sväng, blir nog att jag sover hos han inatt igen.

igår var det ju alla hjärtans dag också, jag fick ett jätte fint kort och rosor av min älskling, och en jätte söt sten.. Jag är glad över att jag har en sån underbar pojkvän! <3 


     

 

/ Louise :*


RSS 2.0