långhelg (y)

tjenna!

Nu har jag nyss käkat lite och är nu snart dags för duschen för att sedan ta bussen in till karlstad. Ska nämligen spendera dagen med ida, mycket skoj.. :)

Har lång ledigt nu också, vilket är riktigt skönt. Vart ledig sen i fredags nu och har även ledigt imorn. (y)
Morgondagen ser ut att bli riktigt bra också, den ska spenderas tsm med nära o kära på bodaborg som det ser ut nu ;) hehe! då vet man aldrig vad som kan hända. nej nu ska volymen skruvas upp och louise ska sjunga högt som bara den i duschen.. Håll för öronen det kommer inte bli vackert x) hehe!

Ni får ha en kanon dag, Puss & kram




/ louise

bio besök..

hejsan!

har vart lite dålig på uppdateringen nu igen, fy mig! men men kan bli så ibland, ni får ursäkta mig..
Iaf idag blev det ingen skola för dumma louise försov sig.. hade ställt klockan o när den väl ringde så stängde jag av den o tänkte att ja kunde ligga 2 min till innan ja gick upp.. tror ni de funka? ja vaknade klockan 10 och mobilen var död.. haha x') så idag har jag solat vart hos doktorn o nördat mig lite ist.. nu ska jag snart bege mig in till staden för att se på bio med malin o felicia. Vi tänkte att vi skulle se uppföljaren till män som hatar kvinnor alltså flickan som lekte med elden. hoppas på att filmen är lika bra som den första, då blir har filmen levt upp till mina förväntningar. men det får ni veta imorgon eller sent sent ikväll :) ska nog göra mig klar nu för bussen går om 20 min, vad jag ska göra när ja kommer hem igen vet jag inte än men de får vi ta då.

ni får ha en jätte bra fredagskväll ;p

puss/ Louise

sleepover..

hej igen!

nyss sett idol nu, var många av mina tippade som gick vidare. nu ser jag andra avenyn sen ska jag packa ihop lite grejer för dansen idrott osv. inför imorgon sen blir det en sleep over hos mansi med han och jocke. skönt med sov sällskap :) så ser min kväll ut, kan nog bli riktigt mysigt.. 

livet blir inte alltid som man tänkt sig, men glömmer och försöker gå vidare.. :/ <33

puss o godnatt / Louise

skolkort..

hej bloggen!

idag har vi tage skolkort i skolan som sagt, och vi hoppas på att det blev riktigt bra ;) haha! vi var ju grymt snygga måste ja ju få säga iaf. sen har vi väl inte gjort så mkt mer idag än o gjort maskar på bilden. Vi får ju jobba med vad vi vill på tisdagar som ni kanske kommer ihåg så inte hänt värst mkt nu, kan bero på att vi inte har fått så mkt vi kan jobba med än.
efter skolan körde emmas bror hem oss så vi slapp åka bussen, snäll han (a) de är inte varje dag man åker en högerstyrd bil heller ;) de va lite fränt faktiskt.

Vad händer annars idag då? jo jag kan säga att de är inte värst mkt hade velat träna eller nått idag men ja orkar inte de känner ja, så ja sitter här nu o äter choklad och inväntar kvällens idol och andra avenyn.. har inte värst mkt att göra med andra ord så ja bjuder er på lite bilder från dagen som gått :)

titta och njut ;)



min söta sofy <3


siri goes hot :) <3


sweety <3


porr på er <3


kärlek på hög nivå <3


och sen mina älskade flickor i ett väldigt seriöst
kort. Ni betyder så mkt, ni är bara för bäst <3
Jag Älskar er <3






den får avsluta detta inlägg, tack för idag flickor alltid lika roligt tsm med er..

puss/ Louise




hoppas du förstår mig nu.. <3

hmm..

måndag, ny vecka och nya möjligheter som jens brukar säga x') hehe!

vanlig skoldag, soft dag med felicia o malin. Kollat färjestad - skellefteå idag såklart, och färjestad kommer in o regerar på planen i seriepremiären vilket vi gillar skarpt ;) matchen slutade 3-2 men det har ni väl redan koll på vid det här laget hoppas jag.. ni som är färjestad fans iaf ;p
inte hänt mkt mer idag, nu sitter jag här o avslutar kvällen med tv/dator häng, blir väl snart sängen. Måste vara utvilad imorn när vi ska ta skolkort. Vi har bestämt oss för att vi i år inte ska va stela o seriösa utan vi spexar till det lite ist. Vill inte avslöja vad vi tänkt de får ni vänta o se, men kan säga det kommer bli massa schteeek x') oj oj va vi gillar de..

sätter punkt där.

puss & kram på er.. / Louise

en vit helg

hej bloggen!

då vare söndag igen då och man sitter hemma o inte gör ett dugg vettigt. men de är väl som vanligt på söndagar, den dagen är egentligen till för att man inte ska göra ett dugg, men va tråkigt de blir då. Film o myspys är min önskan denna söndags eftermiddag/kväll men den går nog inte i uppfyllelse idag heller. himla oflyt hela tiden ;) hihi!


bjuder på den, mkt kärlek till er pojkar <3

måste bara tillägga att ja har vart riktigt duktig denna helgen inget party för min del, eller jo nu ljög ja, fest hare bleve med i ett nyktert tillstånd och alltså inget drickande :) är stolt över att ja tog mig en vit helg nu.. har vart riktigt skönt om ja tänker efter.
imorn äre skola som gäller igen, puh så tråkigt. men de är bara o kämpa på..

just för tillfället kan jag faktiskt erkänna att jag sitter här o är riktigt mätt, har nyss tryckt i mig lite mat. kebabrulle fick de bli idag, mums! x')
nu blir det lilla godispåsen som kommer fram xD



pusss :*

/ L

lördag!

hej bloggen!

om ja ska vara riktigt ärlig så har jag inget att skriva just nu, mer än att gårdagen spenderades tillsammans med malin. blev en lugn kväll, var en sväng hos mansi o kollade läget se blev det bara soffhäng resten av kvällen, men det var mysigt det med.

idag blir de lugn kväll igen, tro det eller ej.. Drar en super mysig kväll tsm med sofia idag. :) kan nog bli många goda skratt under denna kväll. x') hihi! vad som händer återstår bara att se :)


hur vore världen utan killar? otroligt mkt bättre tror ja.. fast den skulle dock stå stilla vilket kanske inte är så bra.. :/ hmm!
ahja livet är väl menat till att man ska ha bekymmer och tankar livet igenom.

inget mer o säga nu, tror ja ska ta en dusch o en cigg nu.
ha en trevlig lördagskväll

love/ Louise



träna träna träna..

hejsan!

rätt så störande att ja är sjuk än, blev sämre igen igår efter dansen.. vilket jag nästan anade att ja skulle bli. men nu på dagen känner ja mig ganska pigg igen.. köpte ju skor och kamera igår också blev även ett par nya mjukisbyxor :) riktigt nöjd med köpen.
 

  

dom här skorna blev de, och jag kan säga att ja är riktigt nöjd. hur sköna som helst att dansa i och assnygga ;)

som ni ser så är ju öven bilderna i mycket bättre kvalite vilket betyder att mina nya kamera funkar utmärkt.. (y) nu kan jag äntligen få ta lite bra bilder igen :)

mycket steg och dans i mitt huvud nu, ska försöka sätta den här koregrafin någorlunda nu tänkte ja. 



här har ni låten vi dansar till för tillfället :)
riktigt skön att dansa till faktiskt!!

Nej nu ska ja öva lite mera, ha en bra dag..

love/ Louise

redo o klart för staden..

tjenna!

Nu är jag nyduschad och även fått på mig lite makeup, äntligen känner ja mig lite fräch igen.
tänk va lite smink kan göra x')
ska bara blåst håret nu sen ska ja försöka hinna få i mig lite mat innan ja sätter mig på bussen in mot karlstad. men de borde ja hinna de är en hel timme kvar.
 

  

love/ Louise

onsdag 16/9

godmorgon!

Vaknade för ungefär 50 minuter sen, så nu har ja fått i mig lite frukost och tänkte gå ut o avnjuta en cigg. Jag ligger här och är hur sugen som helst på kaffe också, ja brukar inte dricka kaffe men har nog lärt mig lite nu :) får nog bli en latte i stan sen innan dansen :) annars idag händer väl inte så mkt, tänkte att ja skulle flörsöka ta 3 bussen till stan så ja är där när mina tjejer slutar :p så ja slipper vänta så länge själv. Ska köpa dansskor och kanske en ny camera idag, käka på stan och en latte :p sen blir de dans 20:10..

så ser min dag ut, hoppas ni andra får en bra dag.

Love/ Louise

besöksrekord..

Tack så mkt alla läsare,

kul att ni läser min blogg :)

Har nu nytt besöksrekord, vilket är väldigt roligt (a) (y)

love/ Louise

Min och eran första frågestund.. passa på!!

nej vet ni vad vi kör en frågestund,
jag har så otroligt *ävla tråkigt så måste göra nått, så då kan ja passa på svara på era frågor :)

Skriv era frågor i kommentarer eller i min hotmail :)
[email protected]

svaren läggs ut så fort ja kan.

passa på o fråga nu, lovar att allt besvaras ;)

love/ louise

dagens fråga...

Ska louise ha långt eller kort hår? :)



hmm, vad tycker ni? :)

love/ Louise






godmorgon!

godmorgon på er!

Ännu en natt av hostande avklarad. känner mig inte lika hängig idag faktiskt, riktigt trött på att vara hemma om jag ska vara ärlig.. så himla tråkigt :/
vore faktiskt skönt att komma ut o få lite frisk luft efter 4 dagar av soffhäng.. Kanske får gå ut en sväng sen, man blir ju helt galen av att sitta inne såhär :o kan inte va bra att ligga såhär i flera dagar..
Jag har alltid tyckt att de är skönt o va sjuk så man slipper o gå till skolan osv. men ja måste säga att min åsikt om de är ju inte den samma längre, fy fan rent ut sagt va tråkigt de är att va hemma..
Ska försöka ta mig till skolan imorn iaf för imorn är det ju dans o de vill ja inte missa.

Nu spelas musiken på hög volym och jag vet inte vad ja ska göra, har låge o kollat på barnprogram sen halv 10, vilket liv man kan ha x') hehe! Ni anar inte va uttråkad jag är, jag behöver få skratta nu!!

Love / Louise



otroligt söt man kan vara ibland  haha! x')

grattis i efterskott morfar <3 :)

åker till mormor & morfar o äter tårta, firar morfar i efterskott..

Är så rastlös så ni vet inte, att va sjuk är det tråkigast ja vet ;o

ännu en dag med hosta och snorande..

godmorgon!

kan börja med att berätta att kvällen igår blev jätte mysig, hemmagjord pizza o filmmys tsm med mamma. brorsan skulle vart med också men han var ute o härja som vanligt han.. så de var mysigt inte ofta det händer..

nu ligger jag här hemma o nyser, snorar o hostar för mig själv, jävla förkylning säger ja bara ;o
men men får fortsätta kurera mig, måste iaf vara piggare tills på onsdag för då ska vi ju dansa igen, och de missar jag bara inte.. vad ska man göra idag ttro? är de nån mer som är sjuk som kan hålla mig sällskap eller? ;) de vore ju nått kanske..

ne, nu ska ja se om de finns nått bra på tv:n, tror knappast de men då får de bli en film ist. ha en bra dag o hör av er om ni är sjuka o vill ha sällskap, bara ni inte har svininfluensan xD hehe!

puss & kram / Louise

söndag och jag är sjuk :(

hej på er!

fredagens utgång blev bra :) hann inte vara med mina flickor så länge men  det va trevligt den stunden det varade. åkte till vålberg och avslutade natten där.
Vaknade upp på lördagen och var sjuk som bara den, tät näsa och världens hosta, så det var bara hem o lägga sig o kurera sig de i ensamheten. Det var inte en jävel hemma så ja låg hemma hela kvällen själv igår :( ganska tråkigt, hade inte vart fel med ditt sällskap. :/ men men!!

Nu ligger jag i soffan hemma och kollar på idol :) har redan sett alla avsnitt men kan vara kul att få lite återblickar på vad det är som kommer med nu detta året.. ni ska få se mina favoriter nu tänkte ja ;p












vilken kille han är ;) (y)



hahahha xD snacka om grundlurade.. ja trodde  nästtan dom va seriösa ja med först.

nej nu ska ja fortsätta se idol här, nu har ni fått se några klipp iaf ;)
puss & kram / Louise



äntligen fredag

Tjenna!
tyvärr har jag inte tid att uppdatera er om vad ja gjort idag o så för ska nämligen ut nu, står utgång väldigt stort på schemat nu (y) riktigt taggad, beger mig bort till felicia nu, sen förfest med pojkarna, sen får vi se vart de bär av. Avslutar nog kvällen/natten i vålberg :) Hoppas på en riktigt lyckad kväll iaf. Och hoppas ni får en trevlig fredagskväll också, med party fredagsmys eller vad det nu kan väntas vara..
Puss på er..

Love / louise




CHEERS!! ;)

torsdag..

ursäkta min kassa uppdatering, men som ni kanske har läst eller vet på annat sätt så har jag ju vart med skolan i humletorp och spelat in film under tisdag och onsdag, så har inte haft någon dator att skriva ifrån och ingen tid för den delen heller. Filminspelningen gick riktigt bra och tror att treorna kommer få ihop ett riktigt bra resultat ;) hoppas vi på iaf. (y) Var hemma i karlstad vid 18:00 igår igen och då var det bara och käka och sen stod det street dance på schemat. första lektionen avklarad nu med andra ord och det var riktigt roligt, dock lite svårt att hänga med i början men det var det ju för alla. man lär sig med tiden och tror att detta kommer bli super kul verkligen ;p så nu ska ja försöka hitta ett par riktigt bra dansskor i veckan så jag är redo inför nästa onsdag, för de va inte de lättaste att dansa street i strumpor kan jag lova er.

Nu ligger jag här o inväntar idol, verkligen roligt att det har drage igång igen också :) äntligen finns det lite o se på tv:n igen.. bara en kvar nu så får avrunda här för ska försöka fixa iordning lite gott till de tänkte jag. ha en bra kväll :)

just det, imorgon ser det ut som det blir party också.. grabbarna håller på o fixar för fullt så vi får hoppas på att det blir av, riktigt sugen nu faktiskt. ser ut som de blir vålberg eller grums :) det återstår att se helt enkelt. jag håller stenhårt tummarna kan jag lova (a)




puss / Louise


måndag..

hej!
sitter här hemma ensam nu, felicia gick med mig hem efter skolan så hon har hållt mig sällskap tills nu men nu gick hon hem. Sitter här o laddar stenhårt inför humletorp imorn.. eller inte!! Usch inte taggad för fem öre på de faktiskt. men men bättre än vanliga skoldagar.
Imorn drar äntligen lite bra tv serier igång igen, Andra avenyn och idol närmare bestämt.. Gud va ja har längtat till att andra avenyn ska börja igen, så jävla bra serie så de är inte klokt :) så de är bra.

En till riktigt rolig sak är att på onsadg när vi kommer hem från humletorp äre dags för mig emma siri och felicia att börja med streetdance på dansstudion, fan va kul dfe ska bli att äntligen få komma igång med nått. Riktigt gött att vi tog tag i de.. Kommer dock vara bra sliten på onsdag kl 20:00 när vi ska dansa men slämmar man får ta.



Nu ska jag lägga mig här o kolla en film tror ja, step up 2 kanse ;) vore ju en passande film med tanke på streetdance. grymt bra film på tal om den.. har inte ork till att göra så mkt mer. Packa måste ja göra också men de får vänta.. hehe!

Ni får ha en fortsatt bra kväll,
puss & kram / Louise

godnight!

ligger just nu o ser på kärleken checkar in som går på 3:an, tankar snurrar runt i huvet på mig också så ja tror ja blir galen snart.. ska inte sitta här o berätta allt ja har i min skalle för då får ni sitta o läsa hela natten så de får stanna inombords hos mig.

men ja ni, tro de eller ej men jag tror ja får försöka sova på de här..
är det min tur nu snart? vore ju jävligt bra om de fick bli de. :/ <'3
vet hur du tänker, och jag förstår dig trots allt. <3

kort inlägg men orkar inte skriva nu, så ja säger godnatt o sov gott alla söta läsare..
puss & kram / Louise

helgen som gått

hej!

nu har snart helgen sprungit förbi också. den har gått otroligt fort.
den har bestått av endast slapp och utvilande, och en massa små barn.. hehe ;)
fredag - söndag har jag vart med felicia hos hennes syster och vi har som sagt inte gjort så mkt.
Vart ovanligt trött denna helgen, igår var vi svintrötta redan vid 21:00 vilket inte är likt mig. Är en nattmännsika egentligen men tydligen inte under den här helgen. Kan kanske bero på att vi har vaknat vid 9-10 tiden på morgonen av att små barnen gapar o skriker o vill att man ska vakna. men sånt är livet när man har små barn i närheten, smällar man får ta. kan ju vara skönt att komma upp i tid ibland på helgen också. :)
Idag söndag ska jag med felicia och kolla på en lägenhet på solbergsgatan vid 18 tiden och sen blir det kanske barnkalas i åshammar ;) hehe! Hampus blir 3 år på tisdag så han ska firas idag. Ännu mera småbarn idag alltså.

Nu sitter jag hos carolina och här är det fullt hus, 7 ungar med föräldrar, hehe!
nu har jag inget mer att säga er så sätter punkt här.

   

puss & kram / Louise

drömmar går i uppfyllelse

hej på er,

nu är även helvetesdagen över med världens värsta lektioner någonsin. men jag kan säga er att konstigt nog gick även denna dagen riktigt fort. vilket är skönt när vi har så dryg dag. tog iaf halv 5 bussen hem till grums och väl framme satte vi oss för att vänta på den bussen som går över orrby men kände då att pizza skulle vara riktigt gott så de fick bli en pizza tsm med linda o sofia :) riktigt gott! var så himla hungrig så den satt fint.

men nu över till dagen bästa nyhet, på bussen hem förut ringde siri till emma och berättade att hon hade ringt till dansstudion i stan och hört om vi kunde börja i street gruppen nu snart. Vi hade en himla tur dom ska börja en helt ny street grupp nästa onsdag så vi skulle skynda oss in med en anmälan imorgon så vi hoppas nu på att vi kommer med. För som ni kanske kommer ihåg så skrev jag för ett par veckor sen att jag alltid velat börja med dans, och nu fick jag med miog tre av mkk brudarna. Så nu ska jag emma siri och felicia förhoppningsvis börja med streetdance på onsdag ;);) fy fan va gött, äntligen!! Vi håller tummarna nu stenhårt på att vi kommer med i gruppen bara.



imorgon är det soft dag i skolan också, media hela dagen och vi ska ta redaktionskort imorn :) hehe!
ja men jag har nog inte så mkt mer att säga nu så jag sätter punkt här.

puss & kram / louise

värmlandstrafik, vilket skämt!

hallå,
redan onsdag, veckan springer iväg vilket är bra :) hehe!
ännu en skoldag avklarad och även denna långa skoldagen gick fasansfullt fort tyckte ja.
något mer än skolan har ja inte hunnit med idag, när ja kom hem vi 17 tiden blev det soffhäng med en gång kan ja lova, jätte trött och huvvet värkte. så ja har låge här sen ja kom hem nu och blir nog inte mkt mer än så som händer idag ;)

över till nått helt annat, värmlandstrafik, vad fan är det för skit? ärligt talat.. jag får ryck på allt som har med det o göra, bussar, tåg, tider o allt vad de nu är. Det är alltid nått krångel med bussarna. hur många gånger har man inte fått ståt o väntat på bussen i ca 10-20 minuter extra från den tiden den egentligen skulle vart på plats? och hur många gånger har det inte hänt nått annat med bussen så man måste byta buss? fy fan va trött ja är på de.
som idag, imorse så missade jag bussen med ca 1 minut, ja men då går det ingen mer förän om en timme de är också kasst att de inte går fler bussar in till stan när alla ungdomar ska till skolan, alla bussar är ju proppfulla varje dag och man måste stå vissa gånger eller sitta bredvid nån äcklig gubbe som luktar svett o äckel. usch! sen hände även en till lite insedent förut när vi skulle åka hem. Då kommer det allid en extrabuss också för att det är så fullt vilket är rätt smart av värmlandstrafik för en gångs skull men iaf då stannar bara extarbussen och den vanliga åker bara förbi. s¨klart så blir man sur eftersom bara extra bussen går till grums busstation. men vi tänkte ah ja vi får väl byta i grums då. men vad tror ni händer då? jo bussjäveln åker innan extrabussen kommit fram så vi som skulle längre inte fick åka med. åhh ja blev så jävla förbannad, de va fan droppen tänkte ja. ska stämma erat jävla bussbolag. VÄRMLANDSTRAFIK ta er i röven.. ;o
nu vet jag att ja klagar väldigt mkt här men blir så sur på de, jag är även glad över att vi har buss så vi tar oss till skolan o att vi får busskort så vi åker gratis de är super bra men när allt krånglar så tappar man tålamodet till slut, de va precis vad ja gjorde idag... och jag vet att jag har en nära vän som har samma åsikter som mig om de här så nu är vi två kan ja medela dig ida ;) haha!
ni får ursäkt min långa klagotext om värmlandstfarik men nu vet ni vad ja tycker..




nu hör jag att mamma står o skär o vispar nått i köket kan de vara fruktsallad på G igen kanske ;) de skulle sitta fint. ska kolla efter nu.

Ha en bra dag, puss / Louise

RSS 2.0