veckan ! :)

veckan som har gått

Inte skrivit här på ett tag nu så jag kan berätta lite vad som händ under de gångna dagarna.

Onsdag: var inte i skolan på grunda av att jag inte kunde sova på natten för tänkte så mycket på allt som har hänt och så, fruktansävart jobbigt att ens förstå att alla kan hända så fort. förstår inte hur människor tänker ibland, menmen har folk det jobbigt så tänker de väl bara på sitt eget bästa och glömmer därmed bort hur mycket alla andra nära och kära får lida av det hela. 
Jag försov mig alltså så orkade inte åka till skolan överhuvudtaget då. JAg har varit otroligt duktig denna veckan, mamma har jobbat sent hela veckan så jag har fått fixa och dola hemma själv under veckan. jag har bland annat diskat varje dag, lagat mat , bakat och det bästa av allt är att jag har hållt mitt löfte om att träningen ska sättas igång. 
Senare på kvällen gick jag ut och gick en lång promenad, hur skönt? absolut det bästa på denna onsdagen, så skönt att bara koppla bort alla tankar och gå en bra bit med musiken på högsta volym i öronen, jag njuter av det ;) 

Torsdag: skolan, ganska slapp dag. dagen bara sprang iväg. hade även idrott idag vi vara i gymmet på "njoy" . Jag sprang på bandet i hela 30 min typ och cyklade och lite allt möjligt. väldigt skönt det med!
Kom hem runt tre gick hem och lagade mat, diskade, gick ut med soporna, hämtade posten och gick igenom den lite snabbt. Sen tog ja mig en dusch. hade soltid klockan 18:45 idag också så jag satt vid datorn tills 18:00 typ sen gick jag på en lång promenad ner till heartline och la mig i solariet i 20 härliga och njutbara minuter. sen blev det film med malin diselråttor och sjömansmöss kollade vi klart på och började sedan att titta på pelle svanslös ;>, gammla filmer är alltid bäst. Som läggdags film fick det bli titanic ;).. fast somnade ganska snabbt till den.

Fredag: sitter i skolan nu och ska gå bort till matsalen nu med felicia. det är bara jag och hon som är i skolan idag, dom andra flickorna är kvar på hemmafronten idag. men snart sista lektionen som då är GF, sen har vi höstlov, gud så underbart. skriver mer om vad som händer på det lite senare. Ikväll blir det film&tv mys med flickorna, även ella kommer som var ett bra tag sen man umgicks med. Ska bli kul att få skratta lite tillsammans med henne igen. men nu ska jag kila till maten. ni får ha en bra dag,

pussssssssssssssssssssss / L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0